Kedves Ica!

Mikor először mentem Joao-hoz, akkor testi tüneteim voltak, pl. egy gerincsérv, ami kisugárzott a térdembe, és nagyon megnehezítette a lépcsőn járást. Hazaérkezésem után 3-4 hónap múlva egyszer csak észrevettem, hogy már egyáltalán nem dagadnak a térdeim, és a legkisebb fájdalmat sem érzem. Nekem nem egyik napról a másikra múlt el a problémám, hanem szép fokozatosan. A Casa-ban való tartózkodásom alatt megtanultam, hogy a meditáció alatt, a kristályágyon, a vízesés alatt ugyanúgy bekövetkezik a gyógyulás elősegítése, mint a műtétek alkalmával.  Először én is úgy gondoltam, hogy elsősorban a műtéteken múlik a gyógyulásunk. Aztán megtapasztaltam, -miután Joao elküldött egy dupla kristályágyas kezelésre-, hogy mennyire rosszul közelítettem a dolgokhoz, és hogy akkor a kristályágyon rendkívüli dolgok történtek velem.
2014-ben voltam Abadiánia-ban a következő alkalommal, és most nem testi problémákkal mentem, hanem lelki terhek feldolgozásához, saját lelki fejlődésemhez kértem a segítséget. Ismét megtapasztalhattam az Entitások végtelen szeretetét, segítését. Naponta mentem a Casa-ba meditálni, és a kívánság kosárkába betenni a kéréseimet. Megtapasztalhattam azt is, hogy másnapra a felvetett probléma megoldódott. A családom itthon maradt tagjai és a barátok is részesültek a gyógyulásban, illetve a lelki fejlődésben, nekik a Joao-nak bemutatott fényképeken , illetve a kívánság kosárkán, a háromszögbe helyezett képeken keresztül nyújtottak segítséget. Rajtam keresztül az egész családom részesült az áldásból.
Hálás vagyok, hogy ebben a csodás gyógyulásban részt vehettem.
Hajni
-----------------------------
Nyár elején jártam Abadianiában és újabb utazást tervezek!
Az ott tapasztaltakról nehéz beszélni, személyesen át kell élni.
Leírhatatlan érzés bent ülni egy meditáción, vagy a vizesés zuhogó sugara alá lépni. Elég csak sétálni a Casa kertjáben, és csodálni a tájat.
Ottlétünk alatt teljesen feltöltődtünk energiával, rájöttünk, hogy az élet apróbb csodái többet jelentenek számunkra.
A nyugalom, béke és a szeretet ereje áthatja az embert.
Ha megteheted, látogass el Te is erre a csodás helyre gyógyulásod és lelki fejlődésed érdekében.
Az utazási iroda és idegenvezetőnk, Péter Ilona segítségét köszönjük, mindig velünk volt, segített bennünket.
Ica: köszönjük ezt a honlapot is, mindent megtudtunk Abadianiáról, amire az utazás alkalmával szükségünk volt.
                                                                          N. Katalin / Dinnyés


Kedves Ica!

Először is szeretném mégegyszer megköszönni a sok segítséget és a személyre szóló odafigyelést egyenként és a csoportra összességében.
Én ezen az úton úgy érzem megkaptam minden csodát amit csak lehetett.Most nemcsak testi,eü-i,hanem lelki támogatást és intuíciókat is kaptam,aminek a feldolgozása még most is tart.

Olyan energiákat és szeretetet éreztem,a csodákat pedig fejbevágás szerűen a két szememmel testközelből láttam....igazán még most is tudnék sírni a meghatottságtól és a hála érzésétől.

A kívánságkosárba tett kéréseim pedig sorba teljesülnek.Pl a kért angoltanulás után most megyek 90 órás számítástechnikai ingyen tanfolyamra is miután ez is a kéréseim között volt.

A kislányom tudod,olyan továbbtanulási helyet jelölt meg,amitnem is nézett,kérdésemre,hogy fogalmazza meg,hogy miért,azt mondta,hogy egyszerre csak olyan sokan lettek körülötte,akik csupa jót mondtak erről a főiskoláról,hogy úgy gondolta akkor ez lesz a jó neki.

Ica! Igazából még nem tudtam mindent letisztázni magamban az úttal kapcsolatosan ez még mindig tart, de, hogy sok minden változott az biztos és érdekes módon ezt a környezetem is nagyon észreveszi.

Többek között már 7 kilót fogytam minden megeröltetés nélkül Joao konkrét táplálkozási tanácsára ami szintén óriási lelkierőt ad és konkrétan bízom a gyógyulásomban is mert minden ott megtapasztalt dolog ezt támasztja alá. Még egyszer köszönöm!

B. Ágnes
              _____________________________________________


Mielőtt kiutaztunk,megrendeltem egy olvasószemüveget, mivel nagyon zavaró volt már néha olvasás közben, hogy az utóbbi időben meggyengült a szemem, 1,75ös romlást mértek
kint  (Abadiania) ugyan gondoltam a rá, de inkább a legfontosabb dolgomra koncentráltam
Amikor kint olvastam, hamar elfáradtam, így nagyon nem is erőltettem, mivel arra gondoltam, talán mégis kezelték a szemem, jobb,ha nem erőltetem

ahogy hazajöttünk egyre jobbnak érzem a látásom, könnyedén olvasok este is lámpánál, a szemüveget pedig eltettem a 100 éves szülinapom utáni időkre.

F. Ferenc, Budapest

              ____________________________________________

ÁTÉLT TAPASZTALATAIM! HOSSZÚ, DE FELFOGHATATLAN MÉG EZ AZ EGÉSZ!

Először a 2013.07.19-07.21-ei  baseli eseményen találkoztam Joaoval, és számos csapatával. Nagy reményekkel, erős hittel, változtatni akarással, pozitív gondolkodású hozzáállással indultam neki ennek az egész lehetőségnek! Többször is tüzetesen megnéztem a You Tube-on az „Isten Jánosa”című filmet, ami Joao munkásságáról, gyógyulni vágyókról, gyógyultakról, Joaoval való találkozásuk után boldogabb, az életet az eddigiektől eltérő, mostanra más szemszögből értékelendő embereket láttam. Esélyt számomra, hogy változás álljon be eddigi életembe.

Megtörtént velem is, ezen a három napos rendezvényen.
Jóisten és Joao Entitásainak segítségével, „kézzel fogható” mindennapi életem minőségbeli változásának folyamata indult el. Nap mint nap tapasztalom:

MEG VAGYOK LEPŐDVE MAGAMON. MINTHA KICSERÉLTEK VOLNA. NEM REAGÁLOK A KONFLIKTUSRA. NEM RÁNDUL GÖRCSBE A GYOMROM, HA VALAMIT VALAKINEK MEG KELL OLDANIA A KÖRNYEZETEMBEN, ÉS AMÍG A MEGOLDÁST NEM TALÁLJA MEG, ADDIG IDEGES, VAGY A REZGÉSSZÁMA SOKSZOROSA AZ ENYÉNEK...NEM FOGLALKOZOM TÖBBÉ APRÓ-CSEPRŐ DOLGOKKAL, ILLETVE, HOGY EZEK MÁR NEM BILLENTENEK KI A NYUGODTSÁGOMBÓL…TEHÁT NEM HÚZOM FEL MAGAM MOSTMÁR OLYANOKON, AMIN KORÁBBAN …ILYEN NINCS TÖBBÉ. VALAHOGY MINTHA KIIKTATTAK VOLNA BENNEM EGY… NEM IS TUDOM,INKÁBB MINTHA VALAMI PAJZSOT HÚZTAK VOLNA KÖRÉM BÁSELBA.
NEM ENGEDEK A NEGATÍV ÉRZELMEKNEK, MINDENBEN TÜRELMES MEGÉRTŐ VAGYOK, MEGBOCSÁTÁS RÖGTÖN JÖN...
DE JOAO MINDEN MÁSBAN IS SEGÍT, SZEMÉLYESEN ÉN IS ÉRINTETT VOLTAM PÁR, ITT FELSOROLT DOLGOK KÖZÜL EGY NÉHÁNYBAN.

MOST EGY HÉTTEL A TÖRTÉNTEK UTÁN ÉZEM MAGAMON A JAVULÁST. MIND FIZIKAI MIND SZELLEMI DOLGOKBAN EGYARÁNT!
ILYENEKKEL IS FORDULHATSZ HOZZÁ MINT PL: MIGRÉN, SZÍVIZOMPROBLÉMA, GYOMORFEKÉLY, NŐGYÓGYÁSZATI PROBLÉMA, ROSSZ ÉRRENDSZER,CSÍPŐPROBLÉMA.
VAGY LELKI ÜGYEKBEN: NEM TUDSZ FELÜLKEREKEDNI EGY PÁRKAPCSOLATI SZAKÍTÁS UTÁNI FÁJDALMON, ELVESZÍTETTÉL EGY SZERETETT SZEMÉLYT ÉS NEM TUDOD ELENGEDNI GYÁSZODBAN, NEM TUDOD ELFOGADNI, HOGY VALAKI NAGYON ÁTVERT, BÉKÉTLEN A CSALÁDI ÉLETED ÉS TE BÉKÉT KÉRSZ TŐLE, KISEBBSÉGI KOMPLEXUSOD VAN ...MINDEN ILYENEN IS SEGÍT! MEGKAPOD MINDEN MÁS MELLETT, A LELKI BÉKÉD IS!

NEM GYŐZÖM KIFEJEZNI A HÁLÁM AZÉRT, AMIBEN OTT RÉSZESÜLHETTEM. KI AKARTAM JUTNI HOZZÁ, ÍGY ELKEZDTEM KUTATNI UTÁNA, ÉS FELFEDEZTEM AZ ILONA UTAZÁSI IRODÁJÁT. TALÁN AZ ORSZÁGBAN AZ EGYETLEN, AKI JOAOHOZ VALÓ KIUTAZTATÁSSAL FOGLALKOZIK.
MÉRHETETLENÜL KEDVES ÉS TÜNEMÉNYES SEGÍTŐKÉSZ HÖLGYET ISMERTEM MEG SZEMÉLYÉBEN. KÖSZÖNÖM , HOGY ÁLTALA ÉLETEM EGYIK LEGNAGYOBB AJÁNDÉKÁT KAPTAM ISTENTŐL. UTAZOM VELE ÚJRA, A KÖVETKEZŐ TURNUSSAL BRAZILIÁBA! NEKED IS,ÖNNEK IS, CSAKIS AJÁNLANI TUDOM!

SZÉP NAPOT MINDEN NYITOTT ÉS NYITOTTABB LÉLEKNEK!
IMÁDKOZZATOK MINDEN NAP ISTENHEZ, ÉS KÉRJETEK…. Ő AD!

B.NÓRA ESZTERGOM
            ___________________________________________

Kedves Ilona!

Köszönöm mégegyszer a segítséget!
Nagy élmény volt a salzburgi találkozó Joaoval és az entitásokkal.
Úgy mentem oda, hogy a problémáim listájához még írtam párat, így elég hosszú lett a lista.
Az egyik "betegségem" már vasárnap eltünt, pedig kb 16 éve küzdök vele. De itthon a családommal is történtek különös "véletlenek" szombat, vasárnap mikor én kint voltam.
Z. Izidor, Budapest

__________________________________________      

Távgyógyításra kiküldött fénykép:

Nem tudom elmondani mennyire hálás vagyok! Ha tehetném megölelném!

Beni a kiutazàst követően elkezdett màszni és minden nap mutat új dolgot! Furcsa dolgok is történtek: Beninek volt egy kisebb műtétje és az egyik sebész ölben hozta ki a gyereket, a kezembe adta az addig nyakàban viselt imalàncot és azt mondta "ez Benié,segíteni fog neki."
Az elmúlt màsfél hónapban 6 hónapot fejlődött pszichésen és hàrmat mozgàsban.
Elgondolni és felfogni alig tudom mi történik de minden nap sírok az örömtől!

Egy hónappal később:
Újabb hírek vannak Benivel, amire alig találnak magyarázatot!
Benire azt mondták idegrendszeri probléma miatt lehetséges, hogy nem fog tudni járni, márciusi levelezésünk óta viszont szárnyakat kapott értelmileg és mozgásban is. Márciusban töltötte be a 2 évét, mikor felvettük a kapcsolatot és kivitte a fotót kezdett mászni, tegnap pedig miután már útnak indult a következő fotót kapaszkodva egyedül lépeget, csak két ponton biztosítja a gyógytornász!

K. Nikoletta
agyi bénulással diagnosztizált kisfiú édesanyja

                  _______________________________________

2013 novemberében két hetet töltöttem a Casaban. Úgy éreztem felkészültem, elolvastam, megnéztem, amit csak lehetett. Hát ez semmit sem ért azokkal a tapasztalásokkal szemben, amik ott történtek, és amik azóta is folyamatosan változtatják az életem. Abadiana egy hely, ahol megtapasztaltam milyen, amikor az élet nekem működik. Ahol nyitottsággal és elengedéssel az ember eljut a fejétől a szívéig. És erre nem készít fel egy könyv, egy videó sem.  Csodálatos, hatalmas gyógyító, tisztító energiák, fény és feltétlen szeretet az, amit ott átéltem. Bizonyosság.
Fizikai gyógyulásra, a csípőficamomra kerestem segítséget, és Isten Jánosa, a jó entitások és a Casa, átmosott, megtisztított és új programot adott. Nem történt velem csoda, ma is ugyanúgy élek a fizikai betegségemmel, de már nem tekintem magam betegnek, hiszem, hogy nem műtét az út vége.

Hazaérkezésem után a kapcsolataim a szeretteimmel gyökeresen megváltoztak, hatalmas tisztuláson és megbocsátáson mentünk keresztül.  Egy hónapja, anélkül, hogy kerestem volna, rám talált egy eljárás, amivel megszabadultam a cipőm magasításától, nem élek fájdalommal, és minden reggel meghallgatom a madarak énekét. A nap, amikor megkaptam az eszközt - amivel reményeim szerint soha többé nem kell úgy cipőboltba mennem, hogy még a magasítással terveznem kellene - Szent Rita napja volt. És erről fogalmam sem volt.

Köszönöm Icának a keretet, amit biztosított, hogy magam útját járhassam odakint, micsoda egy utazás volt!  És még közel sincs vége. Hálás vagyok mindenért, amit kaptam Abadiana-ban, ami jóval több mint amiért mentem
.

---------------------------------

Sok ízületi gyulladást diagnosztizáltak nálam pár évvel ezelőtt:
Már többször kiküldtem a fotómat az irodával (ingyenes szolg.),vagy Brazíliába,vagy egy európai városba.
Éppen ahol Isten Jánosa tartózkodik.
Régebben a térdem még duzzadt volt,és emlékszem,hogy csodálkoztam,hogy lejjebb ment a duzzanat.
Habár előtte éreztem is a forróságot ,és hogy mozgás van a lábamban,a vesém irányában.
Nemrég pedig azt tapasztaltam, hogy a lábaim lazábbak lettek.
A gyógytornász még a csípőmön is látott ízületi oldódást.
Örülök neki,és várom a folytatást!:)
Köszönöm a lehetőséget!

K. Alexandra Budapest

            ___________________________________________

… érzésekről, benyomásokról  amik ott azon a Szent helyen ( Abadiania) érik az embert, beszélni és szóban kifejezni nem igen lehet.
úgy hiszem, hogy amit én ott kaptam az több annál, amit pár szóban vagy mondatban össze tudnék sűriteni.
A Szeretet mindenható erejét ebben a világban az ember legfeljebb csak körülírhatja, de kifejezni igazán nem tudja  szegényes szókészletével.
Hálát adok a Jó Istennek, hogy megsegített és elvezetett e Szent helyre!
Úgy érzem ez csak az első utam volt Joaohoz.
Ha Isten megsegít, akkor lesz még ennek folytatása.
B. László, Siklós
Kedves Péter Ilona!
2012.januárjában kerestem meg Önt a testvéremmel kapcsolatosan akinek szájüreg rákja volt. Örömmel közlöm,hogy a vizsgálati eredmények azt tükrözik,hogy meg gyógyult. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a közreműködését.

A Jó Isten áldását kérem a családjára és további munkájára:

K. Ilona

      __________________________________________________

Joao Bécsben rendezvény résztvevőjétől, 2011 március
Bécsben operációt kaptam ... A túlsúly miatt kértem a segítséget- 153cm/84kg-  több helyen jártam már, de mind eredménytelen volt.
A műtét kb. 2 percig tartott, nagyon jól jött az energia azt érzékeltem, hogy egy kék színű szemet késsel kaparnak, utána szivárványszínű fénysugarak jöttek a szemből és az egész testemet átjárja. Nagyon jó érzés volt.
A varratszedés után elkezdtem a diétát ami annyit jelent, hogy 5 alkalommal eszem keveset, sok folyadékot iszom. 7 napja csinálom és nem okoz nehézséget, eddig ezt nem tudtam volna csinálni.
Nagyon köszönöm a lehetőséget Icának, hogy megszervezte az utat és részese lehettem ennek a csodálatos élménynek.

N. Éva Budapest

__________________________________________________________

Joao Bécsben rendezvény résztvevőjétől, 2011 március

Kedves Ica!
Még mindig jó érzéssel gondolunk a bécsi útra. Köszönjük szépen a segítségedet amit nekünk nyújtottál.Mindkettőnk közérzete változatlanul nagyon jó. Úgy szoktuk Bálinttal megfogalmazni, hogy a Föld fölött 20 cm-el járunk ....
két héttel később:
Örömmel számolok be arról, hogy a Bálint izmai lazultak. Anyukáméknál voltunk húsvétkor, Tatabányán. Bérházban laknak és a beépített fürdőkádak elég magasak. A legutóbbi alkalommal amikor otthon voltunk nehezen tudott bemenni és kijönni a kádból. Én is jó vizes letttem attól, hogy segítettem neki. Most Ő szinte önállóan ment a kádba illetve jött ki. Egy csepp víz nem volt rajtam.  Kapaszkodva tudott közlekedni a lakásban, amit nagyon élvezett. Még könnyeket is csalt a szemembe amikor beszámolt arról, hogy mennyivel könnyebben tud menni.
A másik csoda ami ma történt vele. 5 lépést ment teljesen önállóan kapaszkodás nélkül. Eddig csak kapaszkodva vagy vezetve tudott járni
Számunkra ezek az apró dolgok is csodálatosak. Úgy érezzük, hogy az entitásokkal a kapcsolatot fenntartjuk. Sokat imátkozunk és beszélgetünk velük azaz kérünk és köszönjük a segítséget.
N.G. Csilla és fia Bálint

__________________________________________________________

Joao Bécsben rendezvény résztvevőjétől, 2011 március
A párommal kapcsolatos élmények: aki nem nagyon hisz ilyen dolgokban, de a fényképét elvittem Joaohoz, mivel hónapok óta sportsérülésének következtében vállfájdalomra panaszkodik . Aznap este, mikor Joaohoz mentünk ezt az SMS-t kaptam tőle: "Szia Drága! Remélem jól vagy. Javul a vállam." Ezt követő néhány nap múlva ment edzeni és arról számolt be, hogy olyan gyakorlatokat meg tudott csinálni, amiket előző héten még nem, a fájdalom miatt.

L. Zita, Budapest
_________________________________________________________

Joao Bécsben rendezvény résztvevőjétől, 2011 március

A 20 fő közül 9 fő volt a sérült, (stroke betegek) a többiek kísérők voltak. A sérültek közül 5-en kaptak ott a helyszínen operációt ...
Akik Bécsben kaptak operációt, mindannyian nagyon fáradtak voltak utána, egy közülük egy hétig aludt, utána sokkal energikusabb lett.
A mozgásban eddig senkinek nem volt látványos javulása. A hangulata mindenkinek jobb.
A kis dongalábas babának a lába a szülei szerint sokkal szebb, a héten fogom látni. A mozgása olyan energikus, hogy alig bírják követni. Ez mindenképp nagy javulás.
Szerintem a többieknél is vannak olyan változások, amelyeket Ők nem látnak, viszont gördülékenyebb a mozgás, lazább az izomzat, biztosabb a járás, nagyobb a lépéshossz.
Ez az akupunktúrás kezelésnél is úgy van, hogy én már sokkal korábban látom a változást, mint ahogy Ők saját maguk megfogalmaznák.
Egy kislánynak, aki 10 évvel ezelőtt 5 éves korában autóbalesetben sérült viszont ott a helyszínen elmúlt az állandóan meglévő szédülése, és " kisimult" a lelke. Azóta jól bírja az iskolát, jó jegyeket hoz, vidám.
Joao Bécsben rendezvény résztvevőjétől, 2011 március
Fantasztikus dolgokat tapasztalok:
Mi a cukorbetegségünk miatt mentünk ki. Erre mindenki azt mondja, hogy szeretet hiány. Én eddig ezzel nem tudtam mit kezdeni. Nem értettem, hiszen azt gondoltam, hogy ember nálam boldogabb nem is lehet, család, gyermek, minden rendben van boldogan élek.
Az első érdekes dolog amit tapasztaltam, hogy már az utazás kezdetétől fogva hihetetlen nyugalom szállt meg. A spirituális tisztitást követően ez az érzés még inkább fokozódott. Figyeltem a jelekre, és azok majdnem minden nap jönnek:
Amikor megálltunk Győrnél hazafelé pisi szünetre, kiszálltam és az árnyékomat megláttam a földön, a fejemnél olajfoltból egy sziv alak jelent meg. Kirázott a hideg.
Másnap a párom kocsiját vezettem és halk meditációs zene szólt benne, gondoltam, ezt meglepiből vette nekem az utazás után, és igy akarta átadni. De nem fogalma sem volt róla, hogy mi szól a kocsijában. Ehhez hasonló dolgokat tapasztalok nap-mint-nap. A cukorszintem folyamatosan alacsony, már csökkentenem kellett az inzulint.
A változás amit magamon tapasztalok, az nem más, mint a szeretet surágzom kifelé, nincsenek rosszindulatú megjegyzéseim eszembe sem jut másokat kritizálni. Nyugodt vagyok.
Evelin másokat tapasztal. Neki ugy jelentkezett a cukorbetegsége, hogy egy virusos influenzát nem ismert fel az immunrendszere, és antitestet termel a saját inzulinja ellen.
Amint hazaértünk hasmenése volt, gondoltam ez a tisztulási folyamat kezdete. Másnap a torka fájt de ez is csak egy napig, azután a feje, következő nap a torka, ez igy ment
4 napig de mindegyik betegség, fájdalom csak egy napig tartott. Mintha az immunrendszere próbálná az antitestet a betegségre forditani.  Ő is figyel a jelekre.
A szobájában belelépett egy szúros valamibe. Este azt mondta nekem, hogy mami beleléptem egy tüskébe és kihúztam, tehát a tüskét ami bennem van, nekem kell kivennem. Most azton meditál, hogy mi lehet ez a tüske ami benne van. Hihetetlen.
Ezeket tapasztaljuk. Szeretnék Braziliába elmenni, de Evelin akkor érettségizik, illetve felvételizik. Talán majd a későbbi utazásra tudunk menni.
Még egyszer köszönjük a lehetőséget
W.Kriszta, Budapest
______________________________________________________

Joao Bécsben rendezvény résztvevőjétől, 2011 március

Nagyon tetszett az út, a szálloda gyönyörű modern  és a hely ahol laktunk nagyon hangulatos volt. Jó szervezés gratulálok!
A Joaós nap szép emlékeket hagyott mindkettőnkben,a kislányom  úgy érezte mikor meditáltunk,hogy bizsereg a tenyere és egy kicsit fájt a feje.Engem valamilyen melegség öntött el és olyat éreztem mintha nem lenne semmi gondom és nagyon boldog vagyok.Feltöltődtem energiával ebben biztos vagyok sokkal kevésbé zavarnak apróbb dolgok.Van még a vízből és isszuk.
Örülünk,hogy részt vettünk az úton szerintem ha máskor lesz is fog minket érdekelni

F. Gyöngyi, Budapest

__________________________________________________________

Joao Bécsben rendezvény résztvevőjétől, 2011 március

ELSŐ TALÁLKOZÁSOM AZ ENTITÁSOKKAL
Gyönyörű tavaszi idő volt, amikor szerda reggel megérkeztünk a sátrakhoz. Könnyen megtaláltuk a helyünket és leültünk. A hatalmas, 2500 fős tömeg csendben, nyugodtan ült, mindenki várta mikor kerül sorra a szektora. Mindenki tudta, hogy az entitások ott vannak körülöttünk, és nekünk nincs más dolgunk, mint magunkba fordulni, meditatív állapotban a segítség kérésére összpontosítani. Én is így tettem, befelé figyeltem és különös állapotba kerültem. Aki esetleg részt vett már hipnoterápián, az tudja mit jelent a hipnotikus állapot. Nos, én ebbe az állapotba kerültem, és egyszer csak azt éreztem, és belső képen megjelent, hogy rózsaszín és fehér virágszirmokat kezdenek a fejemre szórni, ami egyre inkább beborított, és igen kellemes, nyugalmas érzéssel töltött el. Nagyon jó volt ebben a békés, boldog állapotban ülni, a szirmok meg csak hulltak és hulltak. Amikor Joao elé mentem, továbbra is ez a hipnotikus állapot érzése töltött el. Nekem spirituális tisztítást rendelt, és bizony nem szívesen hagytam ott a tisztítás végén a termet. Mikor visszatértem a sátorba, beálltam a háromszöghöz az általam vitt fényképpel, és hallgattam, bár csak foszlányokban értettem a mély meditációt, amelyet egy hölgy angolul, egy férfi pedig németül vezetett. Egyszer csak hallom, amint rózsáról, rózsaszirmokról kezdenek beszélni. Igazi meglepetés és öröm volt számomra. Joao másodszor is spirituális tisztítást rendelt, és ebben a meditációban újból hullottak rám a rózsaszirmok, sőt valójában úsztam bennük. Szerettem volna sokáig a teremben maradni, de nem lehetett. A program véget ért. Olyan érzéssel hagytam el a helyet, mintha egy hatalmas adag nyugtatót kaptam volna, megbékélve az egész világgal, a világ összes problémájával. Ez a mély nyugalom már ötödik napja tart. Kérem az entitásokat, hogy soha ne múljon el ez a nyugalom és béke, ami a szívembe költözött. Köszönöm Uram, hogy szeretsz engem!

Nné G. Ági, Nyiregyháza
_________________________________________________________

Joao Bécsben rendezvényről, 2011 március

A sátorban történt egyik tapasztalatom az volt, hogy amikor reggel egymás kezét megfogtuk és imádkoztunk, akkor már pár másodperc után éreztem egész testemben egy hullámzó mozgást előre-hátra és ez egyre intenzívebb volt, mindaddig, amíg egymás kezét fogtuk, majd elmúlt. Ez olyan erős volt, hogy koncentrálnom kellett, hogy el ne dőljek és a talajhoz "kapaszkodtam". Már amennyire ez lehetséges. Majd később a színpadról irányított meditáció alatt még délelőtt folyamán, a szívemben egy szúró érzést éreztem, ameddig a meditáció tartott, majd amennyire hirtelen kezdődött, úgy el is múlt. Nem tudom van-e jelentősége, de szívrimuszavarom is van.
Most pedig pár mondattal az azóta megtapasztalt dolgokról.
Mint említettem operációt kaptam délután, ami majd egy órán át tartott. Mint megtudtam, már a hossza is szokatlan volt. Alatta semmit nem éreztem, pedig nagyon szerettem volna. Nagyon tetszett az operációt tartott médium éneke is, ami talán egy imáról szólt? Sajnos ez nem derült ki. Mint megtudtam Brazilíában egy ilyen operáció alatt nem szokott ilyen ének előfordulni, ezért nagyon örültem, hogy ennek is részese lehettem. Ezt a csoportunkban lévő egyik hölgytől tudtam meg, aki Brazilíában 6db! operációt kapott két hét alatt. Az ének perceken át tartott és nagyon szép dallama volt. Az operáció legvégén bejött Joao és mondott valamit, a hangja alapján felismertem. Mivel említettem, hogy az operáció alatt semmit nem éreztem, így azt sem sejthettem hol is történhetett ez. Egy kicsit foglalkoztatott, hiszen nekem a betegségemből kifolyólag szinte az összes izületem érintett. Ezen felül több más betegségem is van.
Miután hazaérkeztünk és este lefeküdtünk, egy érdekes dolgot álmodtam. Az entitások, akiknek sem testük, sem arcuk nem volt álmomban sem, megmutatták, hogy térde(i)mbe két darab, fehér, hajlított műanyagot tettek, ennek is az elülső részébe. Majd ezt megerősítvén mutattak egy röntgenfelvételt, ahol ez teljesen látszott. A két darab, fehér hajlított műanyag. Utána éjszaka felébredtem és elgondolkoztam ezen és reméltem reggelre nem fogom elfelejteni ezt az "álmot". Így is volt. Mindenre tisztán emlékeztem....
A szállodába való megérkezésünk napján este már a több mint egy éve tartó allergiás(?) köhögésem elmúlt, ami lefekvéskor jelentkezik és elég zavaró, mivel nem lehet tőle elaludni. Gondoltam talán a levegőváltozástól van, de furcsa mivel a gyógyulás véglegesnek látszik, nincsen már ilyen tünetem. Érdekes, mivel Joaonál a következő nap reggelén mentünk, ez a köhögés pedig előző nap este már elmúlt. :)
Még egyszer köszönjük a tartalmas, élményekben gazdag, jól szervezett látogatást Joaonál.

P. Eszter / Budapest
__________________________________________________________

2008-ban jártam Abadianiában.
Halálfélelemmel tele, tartva a megrokkanástól, tolókocsiba kerüléstől, szteroidot és kemoterápiás gyógyszert szedve … ( két autoimmun betegség: colitisz ulcerosa, reumatioid artirisz + allergia)
Azóta eltelt 2 év. Jól vagyok, bár úgy érzem, a gyógyulási folyamatom még most is tart. Semmilyen gyógyszert nem szedek, az allergiám nem jött elő, nincs betegségtudatom, dolgozok, háztartást vezetek. De, ezért az állapotért nekem is tennem kellett és még kell. Vegetáriánus lettem, egészségesen élek pl. friss búzafű levelet iszom minden reggel, kevesebb fehérlisztet, fehércukrot használok, bio  élelmiszereket próbálok beszerezni, nem kávézok. Időközönként felteszem magamnak a kérdést, én mivel tudok hozzájárulni a teljes gyógyulásomhoz? Nagyon magaménak érzem azt a mondást, hogy a Jóisten mindent megtesz értünk, de semmit sem helyettünk.
Én például most több mozgást, sportolást tervezek. Viszont meggyőződésem, hogy nem csak a testnek, a léleknek is meg kell tisztulnia. Az emberek felé érzékenyebb, megértőbb, segítőkészebb lettem. Törekszem a harmóniára, a békességre, a jóra.
Nagyot változott az életem és egyértelműen úgy érzem, hogy ez a folyamat Brazíliában indult el.
Egy hálás szívű utas
                                                                          B. Ágnes
                                                        
__________________________________________________________

Sziasztok!

Krisztián vagyok. 2007 novemberében volt szerencsém édesapámmal elmenni Brazíliába az Abadiánia nevü falucskába, Joao de Deushoz.
Aki a szellemgyógyászat és különleges adottsága segítségével emberek ezreit gyógyította meg vagy legalábis elindította a gyógyulás utján.
Nekem Sclerosis Multiplex nevü betegségem VOLT.
Minden héten háromszor kellett magam szuriznom.
Mióta átestem a Joao által végzett
LÁTHATATLAN , spirituális mütéten, azóta erre nincs szükségem.
Pedig előtte, ha egyszer is elmaradt már rosszul voltam.
Egyébként maga hely atmoszférájának is nagyon jó a kisugárzása.
Két hetet töltöttem el ott és annyira feltöltődtem energiával, hogy az leírhatatlan.
Utolsó lehetőségem volt a gyógyulásra mert itthon az orvosok azt mondták CSAK szintentartani tudják a betegségemet
GYÓGYITANI NEM.
Ha van rá módja és lehetősége, csak ajánlani tudom.
Én már készülök, mert újra kiutazom, nagyon szeretném érezni a hely kisugárzását. Folyt.köv.

                                                                            P. Krisztián / Pécs
__________________________________________________________

Gyógyulásom története:
                                        „Azoknak, akik hisznek
                                        Nem szükségesek a szavak.
                                        Azoknak, akik nem hisznek
                                        Nincs annyi szó, ami elég lenne.”
                                                /Loyolai Szent Ignác/

A csoda velem is megtörtént, de szóljon erről néhány gondolat:

Óvónő vagyok. 1995-től folyamatosan a cukorbetegségről szólt az életem.
Mikor felfedezték, hogy nem 6, hanem 7 az értéke, még kezdő voltam a betegségben, szövődmény nélkül, nem előrehaladottan.
Semmit nem tudtam erről, éltem tovább az életem, szinte tudomást se vettem róla, közben 5 évig szedtem a gyógyszert. Az értékek pedig haladtak felfelé. Egyik méréskor 25 volt. Megijedtem, kértem az inzulint. Azt hittem akkor, hogy ez csodagyógyszer lesz számomra. Aztán később kiderült, minél többet adok be, annál magasabbak az értékeim.
2000-2005-ig - még nem tudtam, hogy lesz az életemben ilyen gyógyulás- szinte mindent megtanultam amit tudni kell a cukorbetegségről.
Magamat képeztem, szakkönyveket olvastam, előadásokra, rendezvényekre jártam. Úgy éreztem, tudom kezelni, mert a 13 év alatt nem alakult ki szövődményem.
Napi 5-ször szúrtam magam, napi 45-50 egységet. Később az étkezés átállítása, a rendszeres mozgás ( kerékpározom napi 15-20km), pihenés, harmonikus együttműködésük eredményeképpen az utóbbi 3 évben napi 2-szer szúrtam napi 5-6 egységet.
2008. július 23-tól nem adok inzulint!

Jól érzem magam. Mert:

2008. januárban Brazíliában, Abadianiában jártam Joao „ Csodagyógyítónál”
A Szent Ignác Háza gyönyörű helyen fekszik, a természetes energiával rendelkező része nyugalmas, békés fennsík.
Nagyon gazdag, erős energiaforrásként ható természetes kvarcban.
A gyönyörű vízesés, ahová mindennap eljártunk, ahol a szellemgyógyítók is velünk voltak. Ez a hely felbecsülése meghaladja a fizikai értelmünket.
A HÁZ egy spirituális kórház, ahol ezrek kapják vissza egészségüket. Erre vágytam én is. Megtapasztaltam ezen a misztikus helyen a „lehetetlent ” amiről a hagyományos gyógy orvoslás már lemondott.
A láthatatlan műtét eredménye, félév után a gyógyulás lett. Oly mértékben, hogy még folyamatosan gyógyulok, hiszen az inzulingyógyszer hatása folyamatosan ürül ki a szervezetből, nem blokkolja már a működést. Csodálatos érzés, hogy „ehetek” feltételek nélkül. Az értékek 10 alattiak, még változóak. Nem kell már úgy a testre figyelni, ha egyszer sikerült meggyógyítani és továbbfejleszteni. Innentől kezdve életem fontosabb területeivel és elfoglaltságaira is koncentrálhatok. Ezeket nem lehet anyagiakkal mérni!
Az egészség számomra minden kincset megér.
Mindennap hálát adok Szent Ignácnak és a gyógyítóknak, hogy meggyógyultam és a Teremtőnek, hogy engedélyezte.
Köszönetet szeretnék mondani az idegenvezetőnek, egyben csoportvezetőmnek PÉTER ILONÁNAK aki különös szeretettel, törődéssel látta el csoportom minden tagját.
Mindig ott volt, ahol épp a legnagyobb szükség volt rá. Várt, ahol várni kellett, kísért ahová kísérni kellett, bátorított, irányított és ellenőrzött sikerült-e minden.
Köszönöm azt a szolgálatot, amit értem, férjemért tett- akik hosszú utat tesznek meg a gyógyulásukért. Segített abban- a gyógyulási napokon- egész nap úgy tegyünk ahogy kell, azt tegyük amit kell!
Egyszerű, de szigorú törvények uralkodnak, de követjük a spirituális erők utasításait.
Későbbiekben célom:
Ica csoportjával még egyszer kimenni Brazíliába. Kiviszem a kis vitrinbe rakva - a volt betegségemet szolgáló eszközöket- az erre kijelölt szobába, a Szent Ignác Házába elhelyezem!
Joao és spirituális segítői megdöbbentő csodára képesek a test és lélek gyógyítása érdekében.
PRÓBÁLD KI TE IS!  Ha betegségedet távol akarod tartani magadtól!
Köszönöm, hogy elolvastad!
2008.szept.30.
                                        Tisztelettel, szeretettel:
                                                                        Nedeczki Erzsébet
                                                          
_________________________________________________________

Kedves Ilona

Szeretném megköszönni mindazt a rengeteg élményt, és részedröl a messzekörü gondoskodást, melyben mindannyiònkat részesítettél. Manapság sajnos nem ez a jellemzö, igy annál jobban lehet örülni neki és értékelni a munkádat .. Remélem hamarosan talákozunk és biztos vagyok benne, hogy nem utoljára utaztunk együtt. Az útnak sok pozitiv kicsengését érzem, különösen nagy energiával rendelkezem ami rengeteg segítségemre van a mindennapok küzdelmében.

                                                                B. Katalin      Bécs/Budapest
_________________________________________________________

Kedves Ica
Mégegyszer is nagyon köszönöm szerető gondoskodásodat, biztatásodat. Így csak az tud dolgozni, aki nagyon szereti amit csinál.
Hál’ Isten azóta is remekül vagyok, minden eredményem jó. Nagyon örülök, hogy elmentem Braziliába, kedves emlékeim között őrzöm azt a két hetet.
Egy idézet Müller Pétertől  „ Bármennyire beteg is a világ, s bármennyire is képtelenek vagyunk normális közösséget teremteni s fenntartani - meg kell próbálni."
Neked sikerült! Gratulálok!
Szívből kívánom, hogy sokáig, ilyen odaadással tudd végezni munkádat.
D.Éva / Győr
________________________________________________________

Sikerek:

2008. január hónapban kívánság listát írtam és kértem, hogy 2008. március hónapban sikeres írásbeli középfokú nyelvvizsgát tegyek angol nyelvből.
A kívánságlistát elküldtem januárban Joaohoz. A csoda megtörtént sikerült a vizsgám márciusban.
2008. decemberben Icától kaptam egy rózsakvarc követ- az átvételnél azt éreztem, hogy Icából (Péter Ilona) árad a feltétel nélküli szeretet. Nagyon örültem a kőnek, ami nagyon sok mindenben segített nekem, például:
Ha fájt a gyomorom a harmadik csakrámra tettem és azonnal elmúlt a fájdalom.
2009. január hónapban mentem szóbeli angol középfokú nyelvvizsgára, ahová vittem magammal a kövemet, 60 pontból 55 pontot kaptam, tehát sikerült.
2009. április hónapban mentem az egyik barátomhoz, aki súlyos beteg, amíg náluk voltam, jól érezte magát, sokat nevetett, mindenki csodálkozott rajta, hogy mi történt.
Icának külön köszönet és hála, hogy eszébe jutottam és hozta nekem a rózsakvarc követ.

                                                                            N. Éva / Budapest
_________________________________________________________
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Halihóóó Utazási Iroda
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Utasaink írták
Főoldal
Vendégkönyv
Péter Ica vezetésével találkoztam Joao de Deus a csodálatos gyógyitóval, aki prosztata problémámat, és magas vérnyomásomat meggyógyitotta.
Kinttartózkodásom alatt az általa  előirt programot betartottam !
Hazautazásunkor pedig az ott megvásárolt és Joao által felirt kapszulákat
beszedtem az előirás szerint, valamint a speciális diétát megtartottam !
Jöttek az eredmények, a tünetek enyhültek és végül megszüntek !!
Most 2010 márciusa van és a gyógyulásom tartósnak bizonyul, amit hálás  szivvel köszönök Joao de Deusnak, és Icának  akitől igen sok segitséget kaptam és kapok napjainkban is.
Szeretettel és Tisztelettel gondolok rájuk.

P. István / Budapest
_________________________________________________________
Abadianiai utunk során volt szerencsém többször is meditálni a Casa-napok során. Bár az első alkalommal nem voltam túl lelkes, az utastársak feladatai izgalmasabbnak tűntek,  és nem voltam hozzászokva a 2-3 óra elmélkedéshez sem kényelmetlennek tűnő padokon,  mégis egészen meglepő, számomra eddig ismeretlen élményben volt részem.
A következő alkalmakkor már nem jelentett gondot az ücsörgés, teljesen „befelé” tudtam figyelni, és a koncentrálás közben olyan képsorok, gondolatok peregtek előttem, amik addig sohasem tudatosultak bennem. Eszembe jutott, hogy korábban gyakran folyamodtam ahhoz a „technikához”, hogy amikor szorongató helyzetbe kerültem, vagy kívülről jövő „támadás”, bántás ért, egy erős kőfalat képzeltem magam köré, ami megvéd és eltakar. De ugyanakkor ez a fal el is szigetelt a körülöttem lévő világtól. Ahogy tovább gondolkodtam ezen a képen, rájöttem, hogy ezt a falat le kell bontanom, mert már többet árt nekem, mint használ.
Aprólékosan elképzeltem, hogyan emelem le az egyik követ a másik után, láttam ahogy egyre alacsonyabb lesz, és ahogy egyre erősebben ér a fény, amit eddig elfogott előlem a fal. Ahogy befejeztem a munkát, akkor realizáltam, hogy bár a falat lebontottam, most egy romhalmaz közepén állok, mindenfelé téglák és kövek hevernek körülöttem. Először arra gondoltam, hogy el kéne hordani az építőelemeket valahova messzire, hogy ne is lássam azokat, amikor felfigyeltem csoszogására.  A fehér ruhát viselő, hosszú sorokba rendeződött látogatók, betegek, segítséget kérők a meditációs termen keresztül haladnak el, hogy az Entitás elé járuljanak problémájukkal. Az ő lépteiket hallottam, amiről a fal bontása közben már el is feledkeztem.
Ekkor már tudtam mit kell tennem. Az előttem heverő kövekből gondolatban utat kezdtem építeni, amin a fehér alakok haladhattak az Entitás felé, hogy ezzel az aprósággal segítsem elérni hosszú utazásuk célját.  Így lett az elszigetelő bástyából összekötő út.

                                                            Egy lelkes utas / Budapest
________________________________________________________

Merevséggel járó gerincbetegségem és bélgyulladásom okán utaztam Brazíliába. Már a kint töltött 13 nap alatt kezdtem érezni időnkénti javulást.
Hazaérkezésem után állapotom jelentősen javult.
Állóképességem sokat javult, ízületi merevségemet a jobb napokon szinte nem tapasztalom.
Jobb térdemre sántítottam egy kicsit, ez teljesen megszűnt. Nagy sétákat teszek, jóval többet járok-kelek mint korábban.
Emésztőrendszerem tökéletesen működik, az ezzel járó tünetek teljesen megszűntek.
Évek óta foglalkozom energetizáló technikákkal (pl. jóga) de ilyen nagymértékben még nem tapasztaltam magamon változást.
Bátran mondhatom, hogy Abdiania a legkülönlegesebb hely, ahol valaha jártam.

                                                                          I. László / Budapest

_________________________________________________________
Olvasnivalók
travel@halihooo.eu
Joao
Fotóalbum
Hírlevél
A múltkori alkalommal kértük, hogy segítsen , hogy tudjunk venni egy plazma generátort /frekvencia
terápiás készülék/, amivel a daganatot tudjuk kezelni /mert az orvosok már nem kezelik/, és több, mint
1,6 millió Ft az ára, és amihez szintén nem volt pénzünk, és reményünk sem, hogy a közel jövöben
lenne. Alig lehettetek ott pár napja Joaonál, amikor egy régi ismerőssel beszéltünk, aki felajánlotta,
hogy kifizeti anyukámnak úgy, hogy ha majd egyszer lesz pénzünk, megadjuk. Szóval fantasztikus volt!!!!
Egész biztos, hogy az Entitások intézték így!!:) Ezen kívül erősödött és jobb étvágya lett, hízott is egy
kicsit, és el kezdett járni járókerettel, mert előtte már nem tudott.....szóval, hihetetlen, hogy mennyit
segítettek anyukámnak Joao és az Entitások, nagyon hálásak vagyunk érte!!
Üdvözlettel,
O. MónikaKedves Péter Ilona!
a fotómat Ön jan. 26-án vitte ki a csodagyógyítóhoz.
Szeretnék visszajelezni, hála az Ön közbenjárásának és segítségének megtörtént a csoda.

A törött és rosszul összeforrt kisujjamat, melyet már 2 éve nem tudtam behajlítani. egyszer csak
megjelent egy rózsaszín csík és azóta mozog.
Kimondhatatlanul örülök.
Erősen hiszem, hogy a zöld hályog is már eltűnt mind a két szememből, ÉS AZ ORVOS
IJESZTGETÉSE hogy meg fogok vakulni nem következik be.
Erre a tettre kevés a szó:köszönöm.
Köszönöm, köszönöm!!
További ,áldozatos és lélekemelően szép munkájához kívánok minden jót
Üdvözlettel és végtelen nagy hálával , tisztelettel

E.Mária

Kristályágy a budapesti irodában
"Mikor először mentem kipróbálni a kristályágyat, megfogadtam, hogy elvárás nélkül megyek oda.
Ha nem történik semmi, az is jó, ha történik, az is jó.

Hát történt.:o) Ilona hihetetlen kedves volt, tudtam, hogy jó helyen vagyok. em kérdezősködött semmit,
hogy pl. miért jöttem stb.  A feltétel nélküli szeretet áradt belőle. Felfeküdtem az ágyra, Ilona kedvesen beállította a lámpákat és elindította a halk meditációs zenét és kiment az üzletből.
Teljesen egyedül voltam.

Emlékeztettem magam, hogy elvárások nélkül jöttem, ha nem történik semmi, az is rendben.
Ellazultam és kiürítettem a fejem, a légzésemre koncentráltam.

Pár perc után elkezdtem sírni, nem tudom megmagyarázni, hogy miért, megnyugvást éreztem és békét.
Majd forróság öntötte el az arcom, ami szabályosan érezhető volt, hogy a homlokomtól indul, és
végigmegy az arcomon. Egyre erősebb lett a forróság, már szinte szúrt, de nem volt kellemetlen.
Olyan volt mikor a Nap, nagyon-nagyon erősen égeti az arcomat. Nem tudtam mire vélni, hogy mi ez.
Először azt hittem, hogy a kristályból jövő fény. De logikusan gondoltam, hogy az képtelenség.
Egyre erősödött és már le akartam venni a szempárnát, hogy megnézzem mi ez. Akkor elmúlt.
Közvetlen utána egy belső hangot hallottam, fentről, középről jött a hang érzete.

Azt mondta: "Lányom, meg fogsz gyógyulni."

És aztán záporoztak a könnyeim, hullámokban jött a sírás. Már azon aggódtam, hogyha Ilona visszajön,
akkor egy bőgő lányt fog találni. Persze továbbra is hullámokban jött-ment a sírás.
Aztán egyszer csak elmúlt a sírás és egy mély nyugalom indult el a fejem tetejétől, végig a testemen.
Rá pár percre Ilona bejött és én nyugodtan tudtam felkelni. A síráshullámok közt jött egy érzés,
hogy meg kell vennem a Joao de Deus-ról íródott könyvet, amit még akkor láttam, mikor érkezésemkor beléptem az üzletbe. Persze, megint a logikus hang megszólalt, hogy nem kell neked az,
mert jelenleg több könyvet olvasol egyszerre, érj azok végére.
Aztán egy belső érzés azt súgta, de neked kell az a könyv, ne foglalkozz semmivel.

A kezelés végére éreztem, hogy nekem KELL az a könyv. Persze, hogy megvettem.

Otthon egyből olvasni kezdtem, szinte azonnal kiolvastam. Árad belőle a szeretet, a hit, az alázat érzete.
Sokat lehet belőle tanulni, hogy miért leszünk betegek és hogyan gyógyítsuk meg a lelkünket.
Hiszen nem a test beteg.
Mikor a gyógyítások részhez érkeztem, olvastam, hogy az egyik entitás beszélt az egyik gyógyulni
vágyóhoz, úgy szólította, hogy "Lányom". Na, ekkor eltört nálam a mécses, mert ugyanazt éreztem,
mint a kristályágyon. És ahogy olvastam tovább a könyvet, az entitások mindenkit Lányomnak, Fiamnak szólítanak. Ezeket a megszólításokat használják.

Nagyon sok erőt adott a gyógyulás felé vezető úton ez a élmény. Hittel ajándékozott meg, hogy Isten mindig fogja a kezünk.

Köszönöm minden szerető mennyei lénynek és Ilonának is, hogy elhozta Brazíliából a kristályágyat.

Szeretettel:

B. Hajni
--------------------------------


Számomra minden egyes abadianiai kirándulás új élmények,megtapasztalások és átélések tárháza. 
Mégis ezek a megtapasztalások és átélések egyetlen tőről fakadnak.
… Ugyan honnan fakad ez a mindent átható,éltető és mozgató erő,ami által minden létezik?
Ebben a fizikai,anyagi világban,mi emberek mindent és mindenkit valamilyen névvel ruházunk fel,hogy megfogható legyen a számunkra.
Így vagyunk ezzel akkor is,amikor a minden emberi képzeletet felülmúló leghatalmasabb Erőről beszélünk,holott a név maga nem jelent semmit, mert az csak egy jelző számunkra,amivel betudunk valamit,vagy valakit azonosítani.
… ez az Erő (aki számomra Isten) létezik,mert ha nem létezne,akkor élet sem létezne! 
Jó ideje tapasztalom életem útján,hogy Isten él,sőt bennem él és benned, és az egész teremtett mindenségben, - de mégis ez az életemet meghatározó érzés,ott azon a Szent helyen,Abadianiában hatványozottan jelen van és átölel.
Hát ez az egyetlen ésszerű magyarázat arra,hogy miért voltam már harmadszor is ott abban a földi paradicsomban. Köszönöm Ica!
B. László

-----------
Pont egy éve ilyenkor voltam Brazíliában, Joao de Deusnál. Azóta is csak mély hálával tudok gondolni az ottani élményeimre. Amit a Szent Ignác házban tapasztaltam, az a mély alázat, szerénység, jóindulat és a szolgálat felső foka. Legyen minél több ilyen szeretetteli, gyógyító hely a világban!
B. Mária
___________

Nagyon,  nagyon köszönünk mindent!
Nélküled elvesztünk volna,  és  Veled sokkal színesebb volt ez a spirituális világ.
Nagyon jó érzések vannak bennem és hihetetlen számomra, de érzek változásokat és folyamatokat.
Visszavágyom!
Ebben persze a TE személyed is benne van.
Remélem nem veszítjük el egymást és utazunk még együtt.
Judit
-----

Életem legmeghatározóbb élménye volt azok a napok, amit ott tölthettem a Casaban!
Hálával és szeretettel gondolok Rád, köszönöm!  
G. Erika
------

Szeretettel és hálával gondolok vissza az Abadiániai együtt töltött napokra, amit még egyszer is köszönök.
B. Irén
-------------

Fénykép kiküldése után
Lélekben végig ott voltunk. Amikor valószínű a fénykép kiérkezett Brazíliába a férjemnek volt egy furcsa érzése éjjel, úgy érezte mintha zuhanna és a mellkasába valami beleszállna. Ez csak álom lehetett vagy esetleg lehet, hogy energiát kapott?
Ez alatt a három hét alatt, sok minden történt velünk, eljutott a férjem egy magánklinikára, amire nem volt pénzünk, és 3 nap alatt lett. Jelenleg is ott kezelik.
Nagyon nagyon hálásak vagyunk ezért a lehetőségért.
P. Éva
--------------
Nagyon köszönöm  azt a nagyszerű élményt, amiben Abadianiaban részünk volt! Azóta is sóvárogva gondolok az ott töltött napokra, a nyugalomra, a szeretettel teli légkörre és a kedves utastársakra. Mindezt úgy érzem képtelenség volt hitelesen átadni az itthon érdeklődő ismerősöknek, legszívesebben hetekig csendben maradtam volna, hogy a lelkemben dédelgessem Abadiania emlékét.
B. Anita
-------------------------
Hazaérkezés után
Nehéz napokat éltem meg, az első három az különösen kritikus volt, majd csütörtökön volt egy nagy-nagy átfordulós élményem, amikor is minden a helyére került. Ez elsősorban a lelki dolgokat illeti, illetve a kinti élmények értelmét fogtam fel.
Úgy gondolom életem egyik legmeghatározóbb napjait töltöttem Abadianiaban, köszönöm az élményt!
Hálásan köszönöm a  segítséged,  ehhez a beavatásszerű élményhez Abadaniaban!!
Csak remélem, hogy lesz még módom Veled utazni!!!
És persze egy újabb Joao utazást is megkértem az Entitásoktól.
G. Erika

Mérhetetlen hálát érzek azokért a csodákért amit általad kaptam meg.
Nem találkoztam még olyan Emberrel aki ennyire gondoskodó,,szeretetre méltó, ,amilyen te vagy.
Még egyszer nagyon hálás vagyok hogy megismertelek,és hogy együtt töthettűnk pár csodálatos napot.
M. Mária
--


Nagy várakozással, kíváncsisággal készült szerintem mindenki erre az útra, én is. Nem az történt, amit elterveztem. Annál csodásabb!

Amikor felvetődött, hogy ki-mit kérjen, s hogy először talán jó lenne, ha magunknak, magunkért mennénk az Entitások elé, akkor ezt én is elterveztem, elfogadtam.
Hiszen, ha én egész vagyok, akkor tudok adni, ugye? Ez így jól is hangzott. Belső huza-vona után még el is fogadtam...aztán, még sem ment. Első nap csak annyit mondtam: legyen meg a Te akaratod...
második nap megint csak az történt, hogy kértem én az egész világnak békességet, szeretetet, hitet, gyógyulást a rászorulóknak, szenvedőknek...harmadik nap meg megköszöntem.

Vittem sok-sok fényképet, kérést...betettem a kosárba és kértem, hogy :legyen meg a Te akaratod. Ennyit tehettem.

Itthon folyamatosak a történések mindenki életében, aminek nagyon örülök. Beteg, ismerős, ismeretlen, család....beszámol, kérdez, örül...

Édesapám a leglátványosabb: sok-sok agyvérzés után, nem a régi már.75 évesen nem is könnyű neki. Nagyon türelmetlen, keserű, agresszív lett. Tudom, ez a betegség része, de nagyon nehéz volt elfogadni, elviselni meg még inkább.

Haragszik magára, az egész világra...no, és az egyik kutyánkra, Tarára. Állandóan szidta szegényt...az meg szeret mindenkit. Azt hiszem, fél tőle, nehogy az ugrálással, szeleburdisággal véletlenül fellökje , elessen./ nehezen stabil az állás, járás/
Szóval, harcban állt vele. Mit ad Isten, ma reggel mind két kutyánk bőszen heverészik a nappali frissen tisztított szőnyegén!!!!  …
Kérdezem: mi történt? Mit keresnek itt a kutyok? Papus válasza: Tara annyira remegett, fázott, hogy megsajnálta és beengedte melegedni./ jelzem, nem is volt hideg kinn./

Papus rám bízta, hogy mit kérjek. Én meg kértem neki szeretetet, elfogadást, hitet, békességet....úgy látom, működik!
Velünk is sokkal elfogadóbb lett, magával szemben is...és még a nagy ellenséggel, a kutyával is!!!!
ez csak egy kis töredék a történések sokaságából, de , gondoltam erőt ad mindenkinek, ha netán csüggedne, hogy nem történik semmi. Történik...aminek itt az ideje.

P: Zsuzsanna


Hazaérkezés után
Az aklimatizálódás nem könnyű. Nem csak a hideg, sokkal inkább az átélt,megtapasztalt csodák  és a fantasztikus társaság hiánya nehezíti.
Nagyon köszönjük ezt a csodás lehetőséget! Nagyon örülünk Neked és persze a többi társunknak is.
Köszönjük!!!
J. György

Fotókiküldés Joaohoz
Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, segítségüket!
Sikerült úgy szervezni, hogy nővérem is itthon volt a gyógyítás napjain.
Mindketten éreztük.
Én hamarabb, többször,intenzíven.
Gondolom azért, mert nekem több volt a gondom.
A három nap után továbbra is érezni lehetett.
Még egyszer köszönjük!

K. Alexandra
----

17 éves kisfiam 8 hónappal ezelőtt 15 métert zuhant. Eltört a medencéje, kezei, lábai, bordái és az ágyéki csigolyái közül kettő. Az egyik konkrétan el is tűnt. A gerincvelő is sérült. Közben lassan-lassan gyógyulgatott.
Újabb gerincműtét után volt, amikor elküldtem a fényképet.
A kép hátuljára írtam, hogy mit szeretnénk.
Ahogy a kép Joao kezébe került, akkor indult meg egy  még gyorsabb (hirtelen javulás) folyamat.
Most meg folyamatosan csak jobb és jobb. Lassan lábra áll.
Szné Zsuzsanna
-----------

A múlt hét folyamán ismét küldtem egy fotót kisfiamról, Benedekről postán.
… fantasztikus amin az utóbbi időszakban keresztül mentünk, csupa olyan emberekhez és helyzetekhez sodort az élet, ami lendített Benedek állapotán. Véletlenül találtunk egy orvost, aki tudott segíteni, hogy ne kelljen tolószékben leélnie az életét. A műtét ami testszerte történt kis bemetszésekkel az izmokba, nagyon sokat segített. Beni már beszél, eszközzel jár .Az elmúlt hetekben jött egy sugallat, nem tudom megmagyarázni hogyan, de azóta nem tudtam kiverni a fejemből, hogy küldjek újabb fotót, mert valamiért ezt kell tennem. Nagyon szeretnénk egyszer kijutni a gyógyítóhoz, és hiszem, hogy sikerülni fog az anyagiak megteremtése.
Kérem szépen, a következő csoporttal vigye magával jelképesen a fiamat, érzem, hogy valami történni fog!
Hálásan köszönöm az eddigieket is!
travel@halihooo.eu
travel@halihooo.eu
travel@halihooo.eu