Copyright © 2013 by "Your Name"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: yourname@domain.com
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
Operációs beavatkozás


Mit is jelent ez? Az entitás sprituális operációra „utalt be” téged, mert  úgy látja, hogy problémád orvoslásának  ez a leghatékonyabb módja.

Ez a beavatkozás irányulhat jelenlegi fizikai betegség megoldására,  lehet  olyan beavatkozás amely az energiádra hat későbbi betegségek megelőzése érdekében vagy olyan  beavatkozás, amely valamilyen - az  életeddel vagy küldetéseddel kapcsolatos - spirituális problémát tisztáz.

A spirituális operációt kétféleképpen kaphatod meg:
Látható vagy láthatatlan műtét formájában.

Gyógyulásod nem függ attól, hogy melyik módját válaszot az operációnak.
A látható és láthatatlan operáció egyformán hatásos.

A többség a láthatatlan műtétet választja, a látható formát mindössze az esetek kb. 5 %-ában igénylik a betegek.

Bármelyiket is választod,  az alábbi néhány dolgot kell  tudnod.

Hogyan készülj fel rá

Bár nincsenek arra vonatkozóan különleges szabályok, hogy készülj fel egy ilyen beavatkozásra,  ügyelj arra, hogy ne egyél túl sokat, ne tegyél semmi fizikailag megerőltető dolgot,  és mértékkel élj társasági életet.

Ez talán egy jó alkalom arra, hogy befelé fordulj és magadban újra átgondold azokat a dolgokat, amelyekre segítséget kértél, lehetőség arra, hogy Istenhez imádkozz és az entitások segítségét kérd.

Figyelj minden érzésre és képre, amelyek  a kéréseddel kapcsolatosan feltörnek benned.

Próbálj meg időben és nyugodt állapodban érkezni a Casaba,  hogy maximálisan tudj koncentrálni helyzetedre, ha eljön a beavatkozás ideje.

Ne legyen rajtad karóra, vagy semmi feszes  a derekad körül.
Pánt ne legyen a  mellkasodon. (szívtájékon)

A legjobb , ha nem hozol magaddal sok tárgyat (táskák, hátizsák, stb.).
Ne felejtsd elhozni a szobakulcsodat és esetleg némi pénzt hogy az operáció utáni gyógynövény kapszulákat ki tudd váltani (60 reál - 6 doboz) és a panzióba visszaútra a taxit ki tudd fizetni (8 reál)

Operációs beavatkozás sora
A nagy csarnokban kell várnod, csendben ülve.  Próbáld meg úgy a belső mind a külső csendet megőrizni addig, amíg az operációs sort hívják. Csoportkisérőd szólni fog neked, ha be kell állnod a sorba.

Operációs beavatkozás

Mindazokat, akikat a megadott időpontban operációra rendelték - általában 30-40 ember -,  egyszerre hivják majd be és együtt mennek az operációs terembe. Ülj le itt, és helyezd magad kényelembe.

A terembe belépve gyógynövény kapszula receptet fogsz kapni.
A gyógynövény kapszulák szedésére vonatkozó instrukciókat az erre vonatkozó fejezetben találod meg.

Miután mindenki helyet foglalt a teremben megkérdezik, hogy ki az aki látható operációt szeretne kérni. Azokat külön kivezetik, a többiek ülve maradnak, ők láthatatlan operációt fognak kapni.

Az operációs beavatkozás  alatt  végig tartsd csukva a szemed, és ülj csendesen, lábad ne keresztezd.  Koncentrálj arra a gyógyításra, amit szeretnél megkapni.

Tedd a jobb kezed arra a testrészedre,  amelyre a kezelést kéred. Ha  több mindenre kérsz kezelést, akkor a szívedre tedd a kezed. Ezeket az instrukciókat ismételni fogják portugál és angol nyelven is a beavatkozás megkezdése előtt.

Ezt követően terem segítői portugál nyelven imákat fognak mondani,  te próbálj meg befelé fordulni, és saját problémádra koncentrálni, és add át magad a történéseknek.

Egyszer csak Joao médium belép a terembe és kijelenti: Jézus Krisztus nevében megkaptátok az operációt.

Az operáció végeztével szólni fognak hogy mikor kell elhagyni a termet, ezután nyithatod ki  a szemed. A teremből amikor kijössz csoportkísérőd az ajtóban vár és segít a további teendők intézésében.

A beavatkozás  20 - 30 perces ideje alatt a legkülönbözőbb  érzéseket tapasztalják az emberek.
Van aki úgy érzi, hogy megérintették, mások nyilalást, vagy melegséget, zsibbadást éreznek. A spirituális energia következtében érezheted magad euforikusan, van akikben érzelmek törnek fel és van akik semmit nem éreznek.

Mindez normális és a különbségek  az operáció kimenetelét illetően nem meghatározóak.  Bármit is érzel, ne felejtsd,  hogy a testedben  nagy változások történtek és bármit is érzel, nagyon figyelmesen kövesd a további szabályokat és kezeld úgy magad, mintha ténylegesen most jöttél volna ki egy kórház  műtőjéből.

Érdekesség, hogy a láthatatlan műtét során, annak ellenére, hogy fizikálisan nem történik külső beavatkozás: az energián kívül semmiféle segédeszközt nem használnak, az operációt követő röntgenképeken néha  heg nyomok láthatóak a kezelt testrészen.

Látható operáció

Külön kell jelezned, ha látható operációt szeretnél. Látható operációban csak azok részesülhetnek, akik 18 - 53 év közöttiek, nem cukorbetegek, nem epilepsziások. Vérnyomásuk nem túl alacsony és nem túl magas továbbá nem állnak kemoterápiás - vagy sugárkezelés alatt és szívük nem gyenge.  Elképzelhető, hogy szeretnél látható operációt és jelentkezel is, de az entitás nem fogja neked engedélyezni.
Ha látható operációt kapsz, kérhetik tőled, hogy az operációt követően néhány napot, vagy akár egy hetet is maradj még Abadianiában.

A látható beavatkozás történhet a színpadon a közönség előtt, vagy az entitási meditációs teremben.

A látható operációk során  a test egy pontján Joao egy normál kis késsel vágást ejt (néhány cm hosszúságú) vagy a szemgolyón néhány másodperces kapargatást végez egy kis fanyelű késsel, vagy az orrlyukon keresztül egy hosszú ollót nyom fel.

Ezek a beavatkozási helyek nem feltétlenül egyeznek meg a beteg testrésszel.
(egy méhen belüli problémának orvoslása például történhet a mellen ejtett vágással)

Ezen beavatkozás során úgy tűnhet, hogy Joao minden orvosi elővigyázatosságot figyelmen kívül hagy.
Az elmúlt 30 év alatt azonban a Szent Ignác házban végzett látható műtétek során egyetlen fertőzés nem történt, annak ellenére, hogy soha nem használnak fertőtlenítést.
A betegek arcán fájdalom a beavatkozás során nem látható, az operáció néhány perce alatt végig nyugodtak, annak ellenére, hogy nem kapnak sem nyugtatót, sem érzéstelenítőt. Altatás sincs.  A látható operációt követően továbbá antibiotikum szedése sem szükséges. A vágott seben a  vérveszteség  minimális.
A látható operációt követően a gyengélkedőbe kísérnek, ahol állapotodtól függően rövid időre egy ágyra fektetnek, ahol pihenhetsz.

Operációt követően (akár látható, akár láthatatlan)
Operációs lapot kell kitöltened az alábbi adatokkal:
-        név
-        születési dátum
-        operáció napja,  (időpont +  AM - délelőtt, PM - délután)
-        operációt követő 7. este tartózkodási cime (panzió vagy az otthoni cím) - a spirituális varratszedéshez.

Az operációs lapot a kívánság kosárba kell tenned (csoportkisérőd meg fogja mutatni, hol találod a kosarat.

Operáció utáni  szabályok

Pihenés, pihenés, pihenés és még több pihenés.
Taxival térj vissza  a szálláshelyedre és legalább 24 órán át pihenj a szobádban.
Még többet, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá. Bújj ágyba és aludj.
Ha nem tudsz aludni, akkor is tartsd csukva a szemed. Az entitások jobban tudnak "rajtad dolgozni" ha csukva van a szemed.  Energiád tartsd magadban: ezalatt az idő alatt belső csendre koncentrálva kerüld a társalgást másokkal.

Csoportkísérőd és utastársaid a szobádba viszi a reggelit, ebédet, vacsorát.

Az operációt  következő 24 órában ne menj vissza a Casa nagy csarnokába vagy a meditációs termekbe, maradj végig a szobádban.
Energiameződ a beavatkozás után nagyon nyitott és így a meditációs  termekben és a nagycsarnokban zajló folyamatok által nem kívánatos hatások érhetik.

Az operációt követő 8 napon át ne végezz tornagyakorlatokat, ne tegyél hosszú sétákat, és kerüld az erős napsütést valamint kerüld nehéz tárgyak emelését.

Ha a beavatkozást követő egy héten belül utazol, ne te emelgesd csomagjaidat, hanem kérd meg a taxist, hogy tegye be ő az  autóba azokat, és a repülőtéren tegye a csomagokat a tolókocsiba. A becsekkoláskor pedig a repülőtéri személyzet tegye csomagjaidat a szállítószalagra.

Szexuális élet

Miután operációs beavatkozást kaptál, az első operációt követően negyven napon át, ha már volt korábban Casa-beli operációs beavatkozásban részed, akkor nyolc napon át,  tartózkodnod kell a szexuális élettől.
(ha egymás után két  operációd volt az abadianiai tartózkodásod alatt, akkor a negyven nap az első beavatkozás napjától számit, amihez nem kell további napokat hozzáadni.)
A szexuális élettől való tartózkodás mindenféle szexuális stimuláció kerülését is jelenti.
A megemelkedett szexuális energia nagyon erős energia és károsíthatja azokat az érzékeny folyamatokat, amelyek  az operáció utáni időszakban (40 napig) benned zajlanak.

Ezt nagyon komolyan kell venni,  kérd társad segítségét abban, hogy ezt a szabályt be tudd tartani. Többekkel előfordult már, hogy vissza kellett sietniük Abadianiába, mivel állapotuk rosszabbodott, miután ezt a szabályt nem tartották be.

Ha szemműtéted volt, akár látható, akár láthatatlan, a normál  operációs szabályokon kívül kíméld a szemed,  nyolc napon át tartózkodj olvasástól, írástól, tévézéstől és számítógép kezeléstől.

A 8 napot meghaladóan is  - az operációt követő 40 nap alatt - elővigyázatosság ajánlott.

Ha lehetséges, a Casa beli operációt követően várj 21 napot mielőtt otthoni kezelő orvosodhoz mész kontrollra, vagy röntgenre.
Helyettesítő operáció


Ha a beavatkozás alatt valaki mást képviselsz, kövesd a normál  tennivalókat, azzal a kivétellel, hogy kezedet a  képviselt személy fényképére teszed.
Utána kövesd az operáció utáni  tennivalókat.
Pihenj az összejövetel hátralevő idejében és  a Casaba  csak a következő összejövetelre menj vissza.

Energia kezelések

Itt tartózkodásod alatt és spirituális operációt követő 40 napon át más gyógyító módszereket ne vegyél igénybe.
Ezek reiki, masszázs, akupunktúra,  csontkovács (kiropraktőr),  kézrátét, olajesszenciák, vagy az energia adás egyéb  módjai.

Bár önmagában az energia kezelésnek vagy gyógymódnak ezek a  formái is hasznosak lehetnek, ne felejtsd el, hogy Abadianiaban az entitások gondoskodnak rólad, és más energiák ellentétbe kerülhetnek a kezeléseddel.

Az entitások tehát azt  kérik hogy ilyen kezelést ne adj senkinek és ne fogadj senkitől. Ha itthon energia átadással foglalkozol az abadianiai tartózkodás végén az entitástól kell majd megkérdezned, hogy hazaérkezés után mennyi idővel folytathatod munkád.

Megjegyzés: azok a kezelési módok, melyeket gyakorlott szakemberek végeznek, és amelyek tolószékes betegek vérkeringését és alapvető testfunkcióik fenntartását szolgálják, a gyógyászati kezelés részeként elismertek és engedélyezettek.

Spirituális varratszedés

Az operációt követő 7.  éjszakán  (ha szerdán volt az operáció, akkor kedden este, ha pénteken volt, akkor csütörtök este) fehérbe öltözve menj aludni, nem később mint 22.00 órakor, és ne kelj fel reggel öt óra előtt.

Mielőtt lefekszel tegyél egy pohár áldott vizet az ágyad mellé és imába foglalva kérd  Loyolai Szent Ignác segítségét hogy távolítsa el a  spirituális varratokat  és teljesítse be az operációt.
Reggel, amikor felébredsz, mondj egy hála  imát és idd meg a vizet. Tedd ezt akár Abadianiaban vagy, akár otthon.

Felülvizsgálat


Ha  Abadianiaban vagy, akkor az operációt következő 8. napon állj be a felülvizsgálati sorba.  (szerdán volt operáció után következő szerdán)
Ha már nem leszel itt a 8. napon, akkor legközelebbi (maximum két éven belüli) Abadianiai  látogatásod alkalmával legelőször a  felülvizsgálat sorba állj majd be.
Látható operációk a színpadon az
imaháromszög előtt
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
REMÉNYIK SÁNDOR:

Kegyelem


Először sírsz.
Azután átkozódsz.
Aztán imádkozol.
Aztán megfeszíted
Körömszakadtig maradék-erőd.
Akarsz, egetostromló akarattal -
S a lehetetlenség konok falán
Zúzod véresre koponyád.
Azután elalélsz.
S ha újra eszmélsz, mindent újra kezdesz.
Utoljára is tompa kábulattal,
Szótalanul, gondolattalanul
Mondod magadnak: mindegy, mindhiába:
A bűn, a betegség, a nyomorúság,
A mindennapi szörnyű szürkeség
Tömlöcéből nincsen, nincsen menekvés!
S akkor - magától - megnyílik az ég,
Mely nem tárult ki átokra, imára,
Erő, akarat, kétségbeesés,
Bűnbánat - hasztalanul ostromolták.
Akkor megnyílik magától az ég,
S egy pici csillag sétál szembe véled,
S olyan közel jön, szépen mosolyogva,
Hogy azt hiszed: a tenyeredbe hull.
Akkor - magától - szűnik a vihar,
Akkor - magától - minden elcsitul,
Akkor - magától - éled a remény.
Álomfáidnak minden aranyágán
Csak úgy magától - friss gyümölcs terem.
Ez a magától: ez a Kegyelem.
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Az operáció
Olvasnivalók
Főoldal
Vendégkönyv
Gyógyítás
Joao
Fotóalbum
Hírlevél