Copyright © 2013 by "Your Name"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: yourname@domain.com
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
A meditáció

A béke mindig bennünk volt. Csak arról van szó, hogy amikor nagyon elfoglaltak vagyunk, kívül kutatunk, talán elfelejtjük ezt a bennünk lévő igazi békét, és az életben zavarokkal és nehézségekkel találkozunk.
Ha valahogy tudunk rá időt szakítani, vagy őszintén le tudunk ülni, vagy csak megnyugszunk és aztán magunkban keressük, akkor ismét meg fogjuk találni ezt a békét és boldogságot. A meditációnak ez az igazi jelentése.

Miért jó ha meditálnunk?
Azért, hogy lecsendesítsük elménket, hogy befogadjuk a mennyekből, Isten Országából vagy a felsőbb világokból jövő tanításokat.

Gyakran imádkozunk és kérünk: "Kérlek, adj nekem bölcsességet, kérlek, add meg nekem azt, hogy …", és azután, amikor Isten akar beszélni hozzánk, már nincs időnk meghallgatni szavát, mert túlságosan el vagyunk foglalva.

Beszélünk, kérünk és nem figyelünk.  El kell  tehát csendesednünk egy ideig, hogy Istennek legyen esélye a közlésre.

A meditálás az odafigyelés ideje. Ülj nyugodtan és fogadd be az üzenetet.
A meditáció alatt szellemünk kinyílik az új tapasztalatokra.

Semmit sem akarunk elérni, hanem csak hagyni és elfogadni, ami történik. Ilyenkor halljuk meg a belső hangunkat és leszünk képesek a harmónia megélésére.
Mintha egy lifttel szállna alá tudatunk az eddig elzárt, mélyebb rétegekbe. Ott dolgozzuk fel és őrizzük meg a lelki anyagokat. Felfedezzük és elfogadjuk az olyan negatív érzelmeket, mint a félelem, a düh, a gyűlölet és az álmatlanság, s ezzel semlegesítjük őket. A pozitív érzések, mint a szeretet, a bizalom és az öröm, pedig növekednek.

A meditáció elérhetővé teszi a végtelen univerzális bölcsesség elérését, a meditáció alatt megkaphatod mindazt az információt és útmutatást, amire szükséged van.  A meditációban megkapott tanácsok mindig szeretetteljes formában érkeznek kérdéseidre válaszul.  Rajtad áll, hogy követed-e vagy sem ezeket a tanácsokat.

A meditáció pozitív hatásai
A legújabb tudományos kutatások és az ősi tapasztalatok egybevágóan megerősítik a meditáció pozitív hatásait.
A meditáció egyértelműen pozitívan befolyásolja és stabilizálja általános hangulatunkat. Kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat, és derűs - oldott elégedettség, békés alapérzés alakul ki bennünk.

Aki meditál, az nem érzi magát annyira zaklatottnak és űzöttnek. A környezeti ingerek kevésbé terhelik meg, és ritkán mutat stressz reakciókat.
A rendszeres meditációk során jobban megismerjük önmagunkat, és sikeresebben kommunikálunk másokkal. Aki el tudja fogadni magát, az könnyebben fogad el másokat is.

A meditáció gyakorlásával növekszik a testi és szellemi teljesítőképesség, a meditáció segíti spirituális fejlődésünket és segít megtalálni, felismerni, elfogadni és megvalósítani életcéljainkat, feladatainkat.

Egészségi állapot javítása meditációval  -soha nem az orvosi kezelés helyett!!! hanem mellette

Tudományosan ellenőrzött vizsgálatok megállapították, hogy a meditációs gyakorlatok javították, vagy teljesen megszüntették a következő tüneteket: gyomorfekély, asztma, epilepszia, sklerózis multiplex, allergiák, fejfájások, pattanások, túlsúly, feszültségek. Mivel közismert, hogy a gyakori stressz gyengíti az immunrendszert, nem csoda, hogy a meditáció stressz oldó hatása miatt csökkenti a fertőzések, a megfázás és az influenza esélyeit.

A meditáció sikerének feltétele, hogy ne akarjunk ilyen sikereket elérni. A meditációnak csak akkor lesz feszültségoldó és gyógyító hatása, ha kényszer és célkitűzés nélkül éljük meg. A testünk és a szellemünk jobban tudja, mint a hétköznapi tudatunk, hogy hol van szükségünk stressz oldásra, a félelmek feloldására és terápiára.

Sokszor előfordulhat, hogy a meditáció során semmi sem történik. Ez nem kudarc. A meditáció önmagában is rendkívül sokat ad a belső csend és nyugalom megteremtéséhez. Ha még valamilyen élményünk is támad - ez szinte már "ráadás". Bízzuk abban, hogy ami valóban felszínre törekszik bennünk, az előbb-utóbb megjelenik a meditáció során.
Médiumi meditációs terem Szent
Ignác napi virágdíszítéssel
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Meditáció
Olvasnivalók
Főoldal
Vendégkönyv
Gyógyítás
Joao
Fotóalbum
Hírlevél