A Halihóóó Utazási Irodát több mint 20 éves idegenforgalmi szakmai tapasztalat után 1999-ben alapítottuk s azóta szolgáltatások széles választékával állunk utasaink rendelkezésére.

Kölcsönös bizalomra, folyamatos kommunikációra alapulóan utasainkkal hosszú távú együttműködést szándékozunk kialakítani, annak érdekében, hogy igényeiket jobban megismerve, részükre a legjobb szolgáltatásokat a legkedvezőbb áron tudjuk biztosítani.
Az utazás megszervezésének gondját hosszú évek szakmai tapasztalatával és megbízható idegenforgalmi kapcsolatok segítségével, felelősséggel mi vállaljuk helyettük. Szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink kreatív ötletekkel, rugalmas és gyors ügyintézéssel állnak utasaink rendelkezésére.
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Magunkról
Főoldal
Vendégkönyv
Cégadatok
Utazási szerződés
Olvasnivalók
Utazások Abadianiába Joao de Deushoz

Irodánk 2007 óta egyetlen hivatalos utazási irodaként szervez rendszeresen - évente többszöri alkalommal - utazásokat Abadianiába.
Külföldi utazások szervezése - legyen az akár egyéni, akár csoportos utazás - a Gazdasági Minisztérium engedélyéhez, vagyoni biztositék letétéhez kötött tevékenység.

Ezen linken megtekintheted az engedéllyel rendelkező utazásszervezők ABC sorrendben feltüntetett listáját. A Halihóóó Utazási Iroda  a 164. oldalon található.

Mielőtt bárkinek külföldi utazásra pénzt fizetsz, saját biztonságod érdekében ellenőrizd engedélyét és utazási szerződését.
travel@halihooo.eu
Joao
Legfontosabb értékünk a minőségi szolgáltatás, a megbízhatóság, a rugalmasság a személyes kapcsolattartás és a mindenkori elérhetőség.

Szolgáltatásaink:

Utazásszervezés a világ minden tájára. Vállalati megrendelők és baráti társaságok részére egyéni igények alapján  csoportos, incentive utazásokat, külföldi szakmai programokat szervezünk nagy tapasztalattal és helyismerettel. Ezek mellett a brazíliai Abadianiába 2007 óta indítunk rendszeres csoportos utazásokat.

Utazásközvetítés

A legnagyobb  és legmegbízhatóbb nagy utazásszervezők útjainak kínáljuk megrendelőinknek. Utasaink nálunk egy helyen tekinthetik át az utazási piac teljes kínálatát és igényeik szerint választhatják ki a számukra legmegfelelőbb ajánlatot, anélkül, hogy minden irodánként kellene  tájékozódni.

Baleset - betegség - poggyász biztosítás

A QBE Atlasz biztosítóval állunk szerződésben, az ő biztosítási kötvényüket árusítjuk.
Biztosítás
Időpontok
Díjak és szolgáltatások
Megrendelés
Fotóalbum
Hírlevél