Copyright © 2013 by "Your Name"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: yourname@domain.com
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
Főoldal
Joao de Deus a brazil csodagyógyító, Abadiania
/Joao Teixeira da Faria/


A világ egyik legerősebb spirituális gyógyítója, aki 50 éves munkássága alatt milliók életét változtatta meg, adott új esélyt az életre.

Hívei Isten Jánosának (Joao de Deus) nevezik őt szeretettel.

Az ausztrál származású Robert Pellegrino - Estrich tette szélesebb körben külföldön is ismertté Joaot  1997-ben, amikor megirta a  Miracle Man címü könyvét.  Azóta  gyógyulni vágyók ezrei jönnek Abadianiába  a világ minden tájáról: Ausztráliából, Új-Zélandról, az USÁ-ból, Kanadából,  Dél-Afrikából és természetesen Európából.

A könyv  2007-ben magyar forditásban is megjelent  Csodagyógyitó cimen,  igy a magyar közönség számára is egyre szélesebb körben ismertté vált.

Joao egész életét médiumi tevékenységnek szenteli. Ő egy teljes transz médium,  akin keresztül, testét  közvetítőként használva,  több mint 30 gyógyító entitás (szellemi vezető)  segít  csodának tűnő módon mindazoknak akik gyógyulást keresve jönnek a Casaba,  Ezek az entitások korábbi életükben orvosok,  teológusok,  egyéb gyógyítók és koruk jelentős alakjai voltak.

Joao amikor egy-egy entitást magába fogad, arcán transzhoz hasonló nyugalom látható.  Személyisége  a teste feletti uralmat átvevő entitás karaktere szerint változik.  Másodpercek alatt  nézi meg, „világitja át” az elé járulókat,  azonnal felismerve az illető gondolatait,  vágyait, betegségét, és gyógyulásuk érdekében különböző gyógyító módokat javasol számukra.

Csoportos gyógyításokat hetente három alkalommal (szerda, csütörtök, péntek) tart a Szent Ignác Házban. Ezeken alkalmanként több száz, néha naponta több mint ezer  ember vesz részt: olyan  betegek, akikről a  hagyományos nyugati orvostudomány már lemondott, olyanok akik  spirituális fejlődésre vágynak, vagy olyanok akik egyszerűen  azért jönnek ide, hogy a hely különleges szellemét megtapasztalják.

Nem számit, milyen hosszú a várakozók sora, senki nem jön  hiába, Joao  addig marad, míg az utolsó embert is meghallgatja.  Ezután felállva elmond egy imát és a szellemi gyógyító ezt követően elhagyja testét.

Ilyenkor Joao újra hétköznapi emberré válik, aki elmondja hogy az orvosláshoz egyáltalán nem ért. Joao egyszerű, türelmes és istenhívő ember, életének fő célja az emberek segitése: előítélet nélkül mindenkit szegényeket, gazdagokat egyaránt fogad.

A konzultációnak és a Casa összejöveteleken való részvételnek nincs díja.
A gyógyító kezelésnek később vannak olyan részei, amiért fizetni kell: golgotavirág kapszula, kristályágy kezelés.
Loyolai Szent Ignác
Mindig csak adni
A jó öreg kút csendesen ontja
vizét
Igy telik minden napja.

Áldott élet ez, fontolgatom:
Csak adni, adni minden napon.

Ilyen kúttá kellene lennem.
Csak adni teljes életemben.

Mindig csak adni?
Ez terhet is jelenthet!

Jó kút, nem érzed ezt a terhet?
Belenézek, tükre rám ragyog,
De hiszen a forrás nem én
vagyok!

Árad belém, csak továbbadom,
Vidáman, csendben és
szabadon.

Hadd éljek ilyen kút-életet,
Osszak áldást és sok-sok
szeretetet!

Nem az enyém, Krisztustól
kapom,
Egyszerűen csak továbbadom.

(ismeretlen költő verse)
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Hírlevél
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Joao de Deus
Olvasnivalók
Főoldal
Vendégkönyv

Életrajz

Joao Teixeira da Faria 1942. június 24-én született  szegény családban a  Goias állambeli Cachoeira da Fuaca  névre hallgató kisvárosban.

Édesapja szabómester volt, és nem volt módja arra, hogy  iskolábába járassa fiát. Joao nehéz természete, függetlenségvágya is nehezitette a helyzetet, igy  az általános iskola két osztályának elvégzését követően édesapja szabómühelyében segitett kisinasként.
A család igy is örült, ha napjában egyszer  ételhez jutott.

Joao spirituális képessége már igen korán megmutatkozott: előre megérzett, megjósolt olyan eseményeket, amelyek később bekövetkeztek.

16 évesen saját szabómühelyt nyitott, majd fazekasként próbált megélni.
Egy váratlan csodálatos esemény ekkor megváltoztatotta eddigi életét.

Mezitláb járva az úton egyszercsak egy hangra lett figyelmes: egy gyönyörű nő egy hatalmas fa árnyékában szólitotta meg és hivta magához  hogy beszélgessen vele.  A  hosszú beszélgetést követően tudatosult benne, hogy Szent Rita, Brazilia védőszentje jelent meg neki.

Másnap is visszatért erre a helyre. Ekkor azt a sugallatot kapta a hangtól, hogy menjen el Campo Grandéba a Megváltás  Spirituális Központba, ahol már várnak rá.

Igy  is tett és tényleg várták a bejáratnál. Az elkövetkezendő három órában a spirituális központban három órán keresztül öntudatlan állapotban, Salamon király szellemét átvéve gyógyított meg embereket és végzett csodálatos mütéteket.

Ezt követően néhány hónapot itt maradt, szállásért, ellátásért cserébe gyógyitott és egy mestertől spirituális tanitásokat is kapott, ami megnyitotta tudatát a szellemvilág felé.

Három hónap elteltével egy téglagyárban kezdett dolgozni, de gyenge fizikuma miatt nem volt alkalmas erre a munkára. (érdekes, hogy  jeleneg, immár harminc éve a Szent Ignác házban egy téglagyárral szemben gyógyit)

Csaknem nyolc éven át vándorként utazgatott az ország különböző városaiban. Dolgozott, tanitotta az embereket és csodás gyógyitásokat végzett. Mindenhol csak addig maradhatott, amig rá nem találtak a hivatalos szervek.  Gyógyitó tevékenysége miatt üldözték, kinozták, többször börtönbe vetették.

Később kilenc évig védettségben a hadseregnél dolgozott szabóként, ahol munkáján felül a katonai személyzetet és családtagjaikat gyóyította.

Megtakaritott pénzéből, spirituális vezetője és barátja, Chico Xavier tanácsára  vett egy birtokot Abadianiában.
A terület értéktelen volt  a rendszertelen esőzések miatt, de a mélyben hatalmas hegyikristály tömbök vannak, amik különleges energiát biztositanak.

Itt alapította meg saját gyógyitó központját 1978-ban.
Fotóalbum