Copyright © 2013 by "Your Name"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: yourname@domain.com
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
A készítménynek nincs komoly gyógyászati értéke, hatása olyan mintha egy csésze gyógyteát innál meg. Az igazi gyógyító erejét az az energia adja meg, amelyet az entitás  speciálisan a te kapszuláidba tesz. Azok a kapszulák tehát, amelyeket neked írnak fel, csak neked segítenek és senki másnak.

Hogy  kell ezeket szedni és beszerezni? A Casa főbejáratához közeli gyógyszertár (Farmacia )  ablakainál válthatod ki ezeket  a kapszulákat.

Egy dobozban 35 db kapszula van. Egyszerre csak egy dobozt nyiss fel és naponta három kapszulát vegyél be.  Mindegy hogy étkezés előtt, alatt vagy után veszed be. Csak az egyik doboz kapszuláinak elfogyása után bontsd fel a következő dobozt.

Amennyiben az operáció megkezdése előtt kaptál receptet és elkezdted szedni a kapszulákat, az  operációt követően annak a kapszula szedését le kell állitanod, és az operációs kapszulát kell elkezdened szedni.

Amennyiben második operációra is sor kerül a kint tartózkodás ideje alatt, akkor a második operáció után is fogsz kapni  6 doboz kapszulát. Ezt az uj adagot félre kell tenned (jelöld meg a csomagot kettes számmal) és az első operációs kapszulák szedését ha befejezted - kb két hónap, az után kezd meg a második operációs kapszulák szedését.
Ha harmadik operációt is kapsz, akkor annak a kapszuláit hármas számmal jelöld, és ha az első és a második operációs kapszulákat mind beszedted, utána kezd meg a harmadik operációs kapszulák szedését.


Diéta előirás

Amíg ezeket a kapszulákat szeded ne igyál alkoholt, ne egyél megtermékenyített tojást (az üzletekben kaphatók többnyire nem ilyenek) és semmit, ami borsot, csipős paprikát tartalmaz (fekete bors, vörös bors, fehér bors, cayenne, chilli)! Édes paprika fogyasztható.
FONTOS!

Orvosod által korábban felírt
gyógyszerek szedését ne hagyd
abba brazíliai utazásod alatt sem !
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Golgotavirág kapszula
Olvasnivalók
Főoldal
Vendégkönyv
Gyógyítás
Golgotavirág / PassifloraA Casa gyógynövény étrend kiegészítői
golgotavirágból készülnek.

Ezek a növény föld feletti levelei és virágai.

A golgotavirágfélék (Passifloraceae) népes családjának több mint 400 különböző változata létezik. Ezek a növények a meleg trópusi területeken élnek, Mexikótól, Braziliáig, ahol nem ritkák a 80 métert is meghaladó példányok.
A különbségek elsősorban a növények nagyságában, és a virágok színében rejlenek. Néhány faj virágátmérője elérheti akár a 10 cm-t is.
Gyógyászati célokra a hússzínű golgotavirág (a Passiflora incarnata L.) zöld növényi részét használják. A golgotavirág több fajtája terem lédús gyümölcsöt, amelyet maracuja néven ismerünk. A gyümölcsből készült ízletes ital szintén rendelkezik feszültségoldó, nyugtató hatással.
Kevés olyan növényt ismerünk, amelynek részeihez ennyi vallási jelkép kapcsolódik.
A gyógynövény a Mexikóban jezsuita misszionáriusként dolgozó Ferrari atyától kapta nevét. A virág sajátos szerkezete, érdekes kinézete, formája volt az, ami az atyát Krisztus passiójának - szenvedésének - kínzóeszközére emlékeztette. Ebből ered a magyar krisztus-,golgotavirág valamint passiógyümölcs elnevezés is
A virág drótformájú porzószirmai a töviskoronát, öt szélső porzó szála az 5 sebet, magháza a keserű poharat, szív alakú magjai a szerető szívet, a háromkaréjú levelek a lándzsahegyeket, a kacsok a korbácsot jelképezik.
Joao
Fotóalbum
Hírlevél