Fényképek családtagokról

Sokan szeretnék a távgyógyítást igénybe venni: beteg családtagjukról, hozzátartozójukról fényképet küldeni Joaonak és az általa felírt gyógynövény kapszulát is szeretnék szedni.
Ezeket a fényképeket szívesen kivisszük minden következő induló csoportunkkal.
A fénykép lehetőleg egyedül ábrázolja a beteget és legyen minél aktuálisabb. A fotó hátoldalára a következő adatokat kell magyarul ráírni:
  - a beteg neve
  - születési dátuma
  - lakóhely (település)
  - betegségek felsorolása, amire gyógyítást kér (magyarul).
Ezek a fényképek a Szent Ignác házban (ahol Joao de  Deus gyógyít) az imahárömszögbe kerülnek. Az ide helyezett fényképeket ábrázoló emberek részére az entitások küldenek gyógyító energiát. A fényképet akár mindegyik induló csoportunkkal kiküldheted, egy évben többször is.
Ez a szolgáltatásunk mindenki számára ingyenes.

Aki szeretné ezt a szolgáltatásunkat igénybe venni, kérjük, hogy a fényképet vagy személyesen hozza el irodánkba, vagy az alábbi postacímre küldje:

Halihóóó Utazás Iroda
1025 Budapest
Törökvész út 76/A

Amennyiben a kapszulát is szeretnél hozatni, a csoportkisérővel vedd fel a kapcsolatot. A kapszulát kérő betegek fényképét Joaonak személyesen mutatjuk be.

A bemutatást követően három dolog lehetséges:

1.  Joao nem adja vissza  a fényképet, hanem saját maga mellé helyezi - ez azt jelenti, hogy külön figyelmet fordít a beteg gyógyítására (általában kisgyermekek, vagy nagyon súlyos betegek esetében)

2.  Joao "X" jellel látja el a fényképet és személyre szabott kapszulát küld.
az "X" jel azt jelenti, hogy az illetőnek a gyógyulása érdekében érdemes személyesen is megjelennie a Szent Ignác házban.

3.
  Joao személyre szabott rezgéssel feltöltött kapszulát küld.
Ez nem jelenti azt, hogy személyesen nem érdemes kimenni.
Gyakran előfordul, hogy Joao a  fénykép első bemutatásakor nem tett X jelet a fényképre, csak kapszulát küld. A két hónapi adag beszedése után a beteg újra kiküldte a fényképét bemutatásra és akkor már kapott X jelet.
Látható operációk
Látható operációkról felvételeket a mi honlapunkra nem tettünk fel, annak ellenére, hogy ilyen helyszíni felvételekkel rendelkezünk.
A fő indok az, hogy az abadianiai gyógyítás nem elsősorban erről szól.
Elképzelhető hogy ott töltesz két hetet és egy ilyen operációt sem látsz.
A látható operáció fantasztikusan igazolja azt a szellemi energiát amivel Joao dolgozik (nincs fertőtlenítés, érzéstelenités, nincs fájdalomjel az operált személy részéről) de ilyen jellegű igazolásra leginkább azok vágynak, akik ebben a szellemi energiában nem vagy kevésbé hisznek és látható bizonyítékra van szükségük. A látható és láthatatlan operáció gyógyító hatását tekintve egyébként teljesen megegyezik.

Aki szeretne videofelvételeket látni látható operációkról, az alábbi honlapon a videók témakörre kattintva láthat ilyeneket:    http://joaodedeus.lap.hu/
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Halihóóó Utazási Iroda
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Gyakori kérdések
Főoldal
Vendégkönyv
Olvasnivalók
Fotóalbum
travel@halihooo.eu
Joao
Hírlevél