Copyright © 2013 by "Your Name"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: yourname@domain.com
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
Öltözet a Casaban

Kérik a látogatókat, hogy a  Casa napokon (szerda, csütörtök, péntek)  fehér ruházatot viseljenek. Kérik továbbá ujjatlan ingek, shortok, mély kivágású és feltünő ruhák viselésének mellőzését.
Ruhád legyen kényelmes, derékban nem túl szoros. Ha öv viselését nem tudod elkerülni, akkor  lazítsd meg ha a  meditációs teremben ülsz.
A  meditációs teremben nem megengedett sapka, kalap, napszemüveg viselése.

Csend

Bármelyik helyiségben vagy, kérjük csendben szemlélődj.

Energialánc

Bármelyik belső teremben vagy, kérünk, hogy  ülés közben ne tedd keresztbe a karodat vagy a lábadat  - mert ezzel az energia láncot szakítod meg.

A meditációs teremben ülve

A kezelés illetve meditáció alatt csukott szemmel ülj, ne állj fel és ne nyisd ki a szemed, hacsak nem kér külön erre a teremben levő segítő felügyelők egyike.
Ha bármilyen okból szeretnéd elhagyni a termet, kérünk jelezd ezt a teremben levő személyzetnek, aki segíteni fog.

Sorban álláskor

Ha a sorban haladsz, ügyelj másokra és senkinek ne menj neki, különösen a médiumoknak ne, akik ülnek és másokon dolgoznak: koncentrálnak a meditációs termekben.
Soha nem tudhatod, hogy az entitások használják-e vagy sem az illető médiumnak az energiáját mások segítésére és nekik ütközve esetleg megzavartad  valakinek a gyógyítási folyamatát.

Előfordulhat, hogy néha ösztönösen szeretnél átölelni egy síró embert, barátot vagy lelkesen megveregetnéd egy régi ismerős hátát.  Gondolj ekkor arra, hogy megzavarhatsz ezzel egy  olyan velük éppen  zajló folyamatot, aminek esetleg nincsenek is tudatában.

Ha  valakit szeretnél megérinteni, tanácsos meggyőződnöd arról, hogy az illető személy várja és örömmel fogadja közeledésed.

Fényképek, videó, interjúk készítése

A  Casa telken, a kertben és a nagy csarnokban készithetsz fényképeket és videófelvételeket.

Ha szeretnél a meditációs termekben fényképezni vagy videófelvételt késziteni, ahhoz már az entitás engedélyét kell kérned.

Ha a Joao médiumról szeretnél fényképet késziteni, arra általában péntekenként, a nap végén, a hátsó kertben van lehetőség.
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Hírlevél
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Belső rend
Olvasnivalók
Főoldal
Vendégkönyv
Szent Ignác ház
Joao
Fotóalbum