Copyright © 2013 by "Your Name"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: yourname@domain.com
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
Joao
Nagycsarnok

A nagy csarnokban gyűlünk össze minden szerdán, csütörtökön és pénteken reggel 8.00 órakor és délután  2.00 órakor az aznapi összejövetelekre. Az összejöveteleken kívűl is bármikor ide ülhetsz egy csendes meditációra.
Itt találod az ima háromszöget is, a színpad mögötti falon.
Az összejövetelek alatt a színpadon irányítja valaki az eseményeket, üdvözli a megjelenteket, ismerteti a napirendet, a különböző sorokról tájékoztat és elmondja a Casa szabályokat, amelyeknek betartása a gyógyulás érdekében nagyon fontos. Minden esetben hangsúlyozzák hogy milyen fontos a gyógynövénykapszulák és a helyi áldott víz fogyasztása. Itt szokták bemondani továbbá azokat az információkat, amelyeket a Casa  szeretne közölni a látogatókkal.
Meghívott vendégek, a Casa néhány régi barátja motiváló beszédet mondanak, megosztják tapasztalataikat, vagy a Casa önkéntesei különböző témáról tartanak beszédet.
Előadást hallasz itt hitről, szeretetről, a spirituális témákról és olyan dolgokról is, hogyan éljünk, hogyan viselkedjünk embertársainkkal, valamint azt, hogy hittől függetlenül itt mindenkit szeretettel látnak. Portugál és angol nyelven.
Nyitó ima:  Felállva, egymás kezét megfogva, egy energia láncot képezve - az energia szint emelésére - mindenki a saját nyelvén mondja el a Miatyánkot és az Üdvözlégy Máriát.
Ha nem katolikus vallású vagy, akkor a saját imádat is mondhatod.
Egy adott pillanatban  meginditják a sorokat, először az  operációra várókat szólítják, majd ezt követően a többi sorok következnek, olyan sorrendben, ahogy az entitások szólítják.

Meditációs termek

A Szent Ignác Ház  meditációs termei azok a helyek ahol az entitások (szellemi gyógyítók) dolgoznak rajtad, ahol gyógyító energiát kapsz.  Ahhoz hogy ezekbe a termekbe lépj, az entitás engedélyére van szükséged.
Három meditációs terem van:
Az első a médiumok terme, a második az entitások meditációs terme, a harmadik pedig az operációs terem.
A meditációs termek (médiumi és entitási) ajtaját a reggeli összejövetelnél 7.45-kor, a délutáni összejövetelnél 13.45-kor zárják. Ha ide szeretnél tehát beülni, érkezz időben, mert ha késel, akkor már nem fognak beengedni.  Ha beülsz, tervezd úgy, hogy végig maradsz. Hogy  a végig maradás pontosan mit jelent,  az attól függ, hogy a  sorokban hány ember lesz majd. (általában három óra alatt szoktak lemenni a sorok, de van  úgy hogy hosszabb ideig tart, míg mindenki sorra kerül.
Mindegyik meditációs teremben a munka a Miatyánk és az Üdvözlégy Mária imák elmondásával kezdődik illetve végződik.

Első meditációs terem vagy Médiumok terme

Ez az első helyiség, ahová a nagy csarnokból belépünk.
Médiumok ülnek ebben a teremben, feladatuk az entitás felé haladó sorban a  helyiségen áthaladók spirituális energiájának megtisztítása.
Ez egy nagyon fontos feladat, mivel  ez a tisztítás előkészíti a sorban elhaladókat az entitással történő találkozásra, valamint azért mert ennek a tisztításnak köszönhetően  a második helyiség - az entitási meditációs terem már nincs a sorban elhaladó emberek negatív energiáival terhelve. A médiumi meditációs teremben  egyaránt adunk és kapunk energiát
Leülhetsz ebben a teremben Te is, ha az entitás így rendelte, vagy miután legalább egyszer voltál már az entitás előtt és legalább egyszer már teljesítetted a neked adott instrukciót. (pl. műtéti beavatkozás és pihenés)
Ha leülsz ebben a helyiségben,  helyezkedj el kényelmesen, ne tedd keresztbe a karjaidat és lábadat. Nagyon fontos hogy mindvégig (amíg az entitás felé az utolsó sorban álló ember  is el nem halad)  tartsd  csukva a szemed - ellenkező esetben meg fognak kérni, hogy hagyd el a helyiséget. Fontos továbbá,  hogy végig pozitív gondolatokra,  illetve  arra a gyógyításra koncentrálj, amit szeretnél megkapni.
Ha tudod, akkor kövesd a helyiség vezetőinek utasításait - amelyek figyelmedet imák és vizualizációk segítségével arra irányítják, hogy megérezd a csoport energiáját és megtörténjen a tisztulási folyamat.
Ha úgy érzed,  nem tudod követni a szóbeli instrukciókat, akkor egyszerűen bízz a magasabb lényedben, amelyik meghallja az adott mélyebb instrukciókat, és hagyd hogy a folyamat  kiteljesedjen.. Az entitások minden alkalommal  jelen vannak a helyiségben és azért vannak ott, hogy segítsenek, ha szükséged van rá.
Belülről bármikor segítséget kérhetsz, ha úgy adódik.
Ha testi szükségleteidre vonatkozó segítségre van szükséged, mint például szomjas vagy és vizet innál, vagy WC-re kell menned, csak emeld fel a karod és a teremfelügyelők egyike segíteni fog neked. Ha ki kell menned a helyiségből kikísér.
A meditáció végén a teremben levő áldott vízből igyál egy kis pohárral - ez is gyógyításod részét képezi.

Entitás terem

Ez a helyiség, ahol a megtestesült entitás megvizsgálja az embereket és különböző eljárásokat javasol kezelésül.
Ez egy L formájú helyiség, melynek két része kissé eltérő logisztikai funkciót tölt be ugyan, de mindkettő része az  entitás teremnek. Két módon kaphatsz engedélyt arra, hogy ebben a helyiségben foglalj helyet.
Az egyik, ha az entitás, amikor a sorban hozzá kerülsz azt mondja neked, hogy ülj ide.
Ha az entitás másképp nem rendelkezik, akkor ez az utasítás egy napra szól, ez jelenti azt az alkalmat, amikor ezt mondta neked és az azt közvetlenül következő alkalmat. Például, ha az entitás  csütörtök délután látott téged és azt mondta, hogy ülj be az ő meditációs termébe, akkor ülj le itt és maradj  végig, majd péntek délelőtt ismét ülj be az entitási meditációs  terembe. Péntek délután pedig vagy ismét beállsz a sorba az entitáshoz, vagy a médium helyiségbe ülsz.
Egy fontos különbségre kell figyelned: az L alakú helyiség rövidebb része azoknak van fenntartva, akik  a sorban álltak az entitáshoz.  Tehát ha az entitás elé kerülve azt monda neked, hogy ülj ide, akkor tedd azt, délután pedig már a helyiség hosszabb részében foglalj helyet.
Így a médiumoknak, akik ebben  a helyiségben koncentrálnak,  az  újonnan érkező és ide küldött embereket  nem kell minden alkalommal kimozdítaniuk a sorból.
A másik módja, hogy az entitás meditációs termébe ülhess, ha az entitás „Filho(a) da Casa” A Ház Fia vagy Lánya -vá fogad.
Sokan szeretnének az entitási teremben maradni más alkalmakkor is, de az entitás meghívása nélkül hiába ülsz ide, csak a helyet foglalod és nem részesülsz a vágyott  előnyökben.
Ha leülsz ebben a helyiségben, helyezkedj el kényelmesen, ne tedd keresztbe a karjaidat és lábadat. Nagyon fontos hogy mindvégig (amíg az entitás felé az utolsó sorban álló ember  is el nem halad)  tartsd  csukva a szemed - ellenkező esetben meg fognak kérni, hogy hagyd el a helyiséget. Fontos továbbá,  hogy végig pozitív gondolatokra illetve  arra a gyógyításra koncentrálj, amit szeretnél megkapni.
Ha testi szükségleteidre vonatkozó segítségre van szükséged, mint például szomjas vagy és vizet innál, vagy WC-re kell menned, csak emeld fel a karod és a teremfelügyelők egyike segíteni fog neked. Ha ki kell menned a helyiségből kikísér.
A meditáció végén a teremben levő áldott vízből igyál egy kis pohárral - ez is gyógyításod részét képezi.

Operációs terem

Az entitás terem helyiségének végében nyíló ajtón át jutsz ide.  Ez az a helyiség, ahol az entitások az operációs beavatkozásokat végzik,
Ha ide beülsz - miután ezt a feladatot kaptad és az operációs sort végigálltad - akkor operációs beavatkozásban részesülsz.
Néhány médiumnak az entitás külön szóbeli utasítására megengedett, hogy az operációs teremben dolgozzon.
Ezt a helyiséget  spirituális  töltések / tisztítások végzésére is használják: az első vagy második sorban haladva, miután az entitás látott téged, ide fogsz beülni egy néhány perces spirituális töltésre / tisztitásra. Ebben az esetben nem operációt kapsz. Amit itt tenned kell: leülsz és becsukod a szemed. Ezalatt a terembeli önkéntes segítő imáját fogod hallani. (Miatyánk, Üdvözlégy Mária portugál nyelven). Szólni fognak, ha kinyithatod a szemed és felállhatsz. Ebből a helyiségből már a szabadba jutsz ki ezután.

Lábadozó

Ez a helyiség - ha arccal a színpad felé állsz, a  nagy csarnoktól jobbra található.
Azokat az embereket hozzák ide felerősödésre, akik látható operációt kaptak vagy azokat akik legyengültek  a kapott energiától.
Kérünk, ne menj be ebbe a helyiségbe és ne kopogj az ajtón.
Amennyiben itt  a helyed, itt fogsz magadtól felébredni anélkül, hogy tudnád, hogyan kerültél ide.
Ha egy barátodat vagy családtagodat látható beavatkozással operálták meg, itt fogod őket megtalálni.
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Hírlevél
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Belső helyiségek
Olvasnivalók
Főoldal
Vendégkönyv
Szent Ignác ház
Sebastiao minden alkalommal a színpadról üdvözli  a látogatókat
A színpad - reggeli nyitó üdvözlő beszéd
Médiumok terme, Szent Ignác napi virágdísszel
Ima - tánc
Entitás terem, Szent Ignác napi virágdísszel végében Joao karosszéke
Fotóalbum