Copyright © 2013 by "Your Name"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: yourname@domain.com
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva

Áldott  víz

Amíg  a Házban tartózkodsz, igyál annyi áldott vizet, (palackozott szénsavmentes ásványvíz) amennyit csak bírsz.
Naponta két liter fogyasztása javasolt. Lehetőleg ne a palackból igyál, hanem pohárba töltsd ki a vizet.
A vizet szobahőmérsékleten kell  tartani - nem szabad hűteni.
Ennek a víznek a fogyasztása a kezelésed része és erősíti a gyógyulási folyamatot.

A vizet az entitások a meditációs teremben minden nap megáldják  és nem kerül semmivel sem többe mint a rendes  palackozott víz, amely az üzletekben kapható. (másfél literes palack ára két reál)

Amikor  hazautazol, vigyél haza némi vizet magaddal.
Vegyitheted otthon ezt a vizet normál tiszta vizzel, úgy hogy egy rész áldott vizet keverj 5 rész normál tiszta vízzel, majd mondj el egy imát, igy a víz áldása elvegyül.

Ezt követően még többször tovább vegyítheted a vizet az 1:5 arányban.
A víz a vegyítés után is -  a homeopatiás szerekhez hasonlóan - megőrzi hatását.

A vízkristályokról


Egy japán tudós (alternativ gyógymódok doktora), Maszaru Emoto többéves kutatás során bebizonyította, hogy a gondolatok, a zene, az ima, a kívánság vízre gyakorolt hatása a szem számára is érzékelhető, sőt megörökíthető.
Új módszerrel kezdte vizsgálni a víznek ezt a képességét. Egy új eszközt használ, a mágneses rezonanciaanalizáló (MRA) készüléket, amely láthatóvá teszi az emberi szem számára a vizsgált anyagokban lévő energiákat. Tapasztalatait a Víz rejtett bölcsessége című könyvében összegezte.

(Részletek Masaru Emoto könyvéből)

A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, melyekkel érintkezésbe kerül. A víz híven tükrözi a világon létrejövő összes rezgést, és ezeket az emberi szem számára látható formába önti. Képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre - például az élő szervezetre - átvinni.

Minden egyes gondolatnak megvan a maga frekvenciája, egy adott hullámhossz, pozitív vagy negatív, örömteli és építő, kellemetlen vagy romboló. Ezt a hullámhosszt a másik ember rezonanciaként, vagy disszonanciaként érzékeli, kellemesként vagy zavaróként.

A csapvízben fertőtlenítés céljából van valamennyi klór, amely teljes mértékben tönkreteszi a természetes víz szerkezetét, benne nem alakulnak ki teljes és egész kristályok.

Azonban a természetes vízben, bárhonnan is származik: természetes forrásból, földalatti folyóból, gleccserből gyönyörű, teljes kristályok alakulnak ki.

A zene rezgése hatással van a vízre. A kísérletekben egy asztalra két hangfal közé egy pohár vizet helyeztek, és olyan hangerővel játszották le a zenét, amelyen az ember normális körülmények között hallgatná.

Amikor klasszikus zenét játszottunk a víznek, minden esetben szabályos alakú, pontosan megkülönböztethető formákkal rendelkező kristályok keletkeztek. Ezzel szemben, amikor erőszakos heavy metal zenét játszottunk le, a legjobb esetben is csak töredékes, torz kristályok jelentek meg.

Bizonyított, hogy az ima rezgéseit is azonnal átveszik a közelben lévő tárgyak, így a közeli vízre is hatnak.

Kísérleteink azonban ezzel nem értek véget. Arra gondoltunk, mi lenne, ha szavakat vagy kifejezéseket írnánk egy darab papírra, majd vízzel töltött üvegek köré tekernénk azokat úgy, hogy az írás befelé nézzen.

A víz, amelynek a köszönöm szót mutattuk, gyönyörű hatszögletű kristályokat hozott létre, bármilyen volt is a nyelv, míg abban, amelyre az ostoba vagy más megalázó szót helyeztük, alaktalan és töredezett kristályok jöttek létre.

A leggyönyörűbb és legkifinomultabb kristály amelyet valaha láttam - a kristály, amely a szeretet és hála szavak hatására jött létre. Úgy nézett ki, mintha a víz boldogságát egy nyíló virág megalkotásával ünnepelte volna.

Feltételezhetjük, hogy amikor tökéletes mértani alakzatú kristály jön létre, a víz összhangban van a természettel és a jelenséggel, amelyet életnek nevezünk.  Amikor pedig a természettel összeegyeztethetetlen információ van jelen, tökéletlen kristály alakul ki.

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy szavaink nagymértékben befolyásolják gondolkodásmódunkat és érzéseinket, és minden könnyebben megy, ha pozitív szavakat használunk. Ezekkel a kisérletekkel bebizonyosodik az is, hogy  a pozitív szavak hatásának fizikai megjelenési formája is van.

Mindez csak újabb értelmet nyer, ha belegondolunk, hogy testünknek mintegy 70%-át az alakítható, a gondolat ereje által irányítható víz alkotja.
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Áldott víz
Olvasnivalók
Főoldal
Vendégkönyv
Szent Ignác ház
A felnőtt ember szervezete 70 százalékban víz. Csecsemőknél lehet akár 80, idős korban azonban általában 60 százalék az arány.

Az emberek 55-65%-a krónikusan vízhiányos
Ezért bizonyos orvosi álláspont szerint nem betegek vagyunk, csupán szomjasak.

Az emberek 37%-ánál a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy gyakran összetévesztik az éhségérzettel, ezért akkor is esznek, amikor csak egy pohár vizet kellene inniuk - sokan ezért híznak el.

A nappali fáradtság elsőszámú okozója a vízhiány.
A reuma, a szív- és érrendszeri panaszok, a szenilitás nemritkán folyadékhiányra vezethető vissza.

Víz nélkül gondolkodni sem tudunk, hiszen agyunk több mint 90 százalékát alkotja víz.

Már 2% folyadékvesztés megzavarhatja a rövidtávú emlékezetet, nehézségeket okozhat az alapműveletek elvégzésénél, és összpontosítási zavarokat egy képernyő vagy egy kinyomtatott oldal felfogásánál.

A víz segíti a szervezet méregtelenítését (átmossa a vesét), az emésztésre jótékony hatással van, elősegíti a salakanyagok szervezetből való eltávolítását.
8-10 pohár víz elfogyasztása minden nap elengedhetetlen
Tényleg annyi vizet iszol, mint amennyi szükséges lenne?
Víz kristályosodása ima hatására
Vízkristály képe heavy metal zenére
Joao
Fotóalbum
Hírlevél