Copyright © 2013 by "Your Name"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: yourname@domain.com
Designed by GOEMO.de
Új esély a gyógyulásra!
Copyright by Halihóóó Kft.   ­­­©    Minden jog fenntartva
Joao
A gyógyításról

„Nem én gyógyítok, Isten gyógyít. Én csak az eszköz vagyok hozzá” szokta mondani Joao.

A gyógyítás nem Joao médium által, hanem a vele kapcsolatban álló szellemi lények (entitások) által történik. Több mint 30 entitás dolgozik azon hogy segítse gyógyulásod.

Joao  alkalmanként egy-egy entitást fogad magába.
A többi - nem megtestesült - entitás másképp segíthet neked a gyógyulásod folyamatában: akár a meditációs teremben ülsz, akár bármelyik más helyen a Casaban: a nagy csarnokban vagy a kertben,  a vízesésnél, a kristályágyas kezelés során, a panzió szobádban, vagy akár már a Casaba érkezésed előtt útközben is részesülhetsz az entitások gyógyító energiájában. A gyógyítási folyamat pedig tovább folytatódik elutazás után is.

A gyógyulásod történhet fizikai, érzelmi, mentális vagy szellemi szinten, vagy mindez akár együttesen.

A gyógyulás személyes folyamat ami általában bizonyos időt vesz igénybe. Vannak néhányan akik szinte rögtön megtapasztalják a gyógyulást, másoknak hónapokra, vagy még hosszabb időre van szükségük és néhányak részére szükséges, hogy  a gyógyulásuk érdekében visszatérjenek.

A gyógyulás nemcsak attól függ, hogy milyen előrehaladott a betegség, hanem  függ az ember pszichés állapotától, spirituális tudatától és néha a karmától.

Gyógyulásodat segítheted  pozitív hozzáállással, pozitív gondolatokkal.
Nyisd meg szívedet az isteni adomány befogadására, amelyből itt, a  szeretet és gyógyulás szent helyén bőven van.  Összpontosíts embertársaid iránti szeretetre, a szellemi tisztaságra és negatív érzelmeidet próbáld elengedni. Az energia áramlását gátolják a negatív érzelmek - mint félelem, gyűlölet, féltékenység.

Az entitások azokon tudnak segíteni leginkább, akik a fényt és spirituális békét keresik. Mindenki szabad akarattal rendelkezik. Isten annyit tud tenni értünk, amennyit mi magunkért képesek vagyunk megtenni. Az esélyt a gyógyulásra itt mindenki megkapja, de ahhoz  hogy ezzel a lehetőséggel élni tudjunk és gyógyulni tudjunk szükséges az is, hogy változtassunk korábbi önpusztító életformánkon, felfogásunkon, negatív érzéseinken, ami a betegséghez vezetett.

Az abadianiai tartózkodás után  hazatérők  gyógyulásuktól függetlenül is, megtapasztalva itt a szeretet érzését szinte más emberré válnak, megváltozik szemléletük, jobban odafigyelnek embertársaikra, békésebbek, segítőkészebbek lesznek.

Elvárások
Ha a Casaba érkezve azt várod, hogy  Isten leszáll hozzád, válladra teszi a kezét és azt mondja:  „ Gyermekem, most meggyógyultál és mehetsz haza” akkor valószínűleg csalódni fogsz.

Ha ez lenne a sorsod, akkor  Istennek nem lenne szüksége arra, hogy  Abadianiába gyere ahhoz, hogy veled  ilyen csodát vigyen véghez, ezt  otthonodban is megtehetné veled

Ha most itt vagy, akkor ez azért van, mert valószínűleg most nem ez a lehetőség vár rád.

Több mint valószínű, lesz azonban itt számodra valami, ami által megtanulhatod Isten szeretetének és gyógyító erejének befogadását.

Emlékezz tehát arra, hogy  TANULNI vagy itt és készülj fel arra, hogy  saját részedet is megtedd ennek érdekében, bármi legyen is az.

Azok, akik  készek arra, hogy megváltoztassák eddigi gondolkodásukat, akik készek arra, hogy el tudják engedni minden ellenállásukat a változás érdekében, akik meg tudnak bocsátani úgy maguknak mind azoknak akik valaha is bántották őket, azok fogják a legtöbbet profitálni az itt tartózkodásuk során.

Bár olyan emberek is vannak itt, akik Joao Médiummal együtt idejüket és energiájukat annak szentelik, hogy  gyógyulásod folyamatában segítséget nyújtsanak neked, ne felejtsd hogy a gyógyulás útja, amit itt megkezdesz, elsősorban a saját feladatod.

Ha láthatnák a spirituális dolgok nagy összefüggéseit, nagyon meglepődnénk azon, milyen keveset kell tennünk nekünk magunknak, de az egész dolog nem működik addig, amíg hozzá nem tesszük mi is  a saját  részünket.

Jó hogy itt vagy és valami a lelkedben arra  ösztönzött hogy ide gyere.
Ez valószínűleg azt jelenti, hogy lehetőséget kaptál arra, hogy fejlődj, javíts egészségi állapotodon és talán azt is hogy  másokat is segíts gyógyulásukban.

Itt nem kifejezetten vallási, hanem inkább spirituális élmény vár rád, ahol minden vallás képviselőjét és természetesen az ateistákat is szeretettel várják.
A Szent Ignác Házban  az alábbi
spirituális terápiákat használják
annak érdekében, hogy
gyógyulásodat, spirituális
fejlődésedet segítsék:
Joao de Deus

Gyógyítás
Szent Ignác ház
Csoportos utazás
Gyakori kérdések
Magunkról
Utasaink írták
Hírlevél
Operáció
A fénykép a gyógyítást ábrázolja jelképesen: jobb oldalt a padon 5 médium ül, akik a gyógyító rezgés emeléséért felelősek. A beteg az ágyon fekszik, Joao médium entitást megtestesítő alakja áll fölötte: látható, ahogy az egyik entitás - a képen Szent Ignác -  (Joao mellett balra) Joao médium kezét vezeti az operáció során valamint hogy felettük más entitások kisérik figyelemmel a történést.

Fontos: a gyógyításon való részvétel utasaink egyéni döntése alapján, saját felelősségre történik. A gyógyítással kapcsolatosan az utazásszervező utazási irodát felelősség nem terheli, gyógyulásra vonatkozó ígéretet az utazásszervező nem tesz.

Azon látogatók  akiknek egészségi állapota gyenge, javasoljuk, hogy brazíliai utazásuk előtt kérjék ki orvosuk tanácsát!
A Szent Ignác Ház gyógyászati komplikációkért, melyek esetlegesen a látogatók brazíliai utazása alatt történnek, nem vállal felelősséget.

Ha jelenleg orvosi ellátás alatt állsz  a  Szent Ignác Ház külön kérése  hozzád, hogy az otthoni  kezelő orvosod előírásait itt tartózkodásod alatt ne módosítsd, ne szüntesd be. A brazíliai  látogatás ideje alatt is folytasd korábban megkezdett gyógyszereid a szedését. Ha vényköteles gyógyszereket szedsz, az itt tartózkodásod idejére hozz magaddal elegendő mennyiséget, mert nem biztos hogy az adott gyógyszer  itt beszerezhető lesz.

A Casa-beli kezelésed nem helyettesíti és nem is ütközik semmilyen gyógykezeléssel.
A  Szent Ignác Háznak  nincsenek  gyógyászati eszközei és nincs speciális orvosi ellátást igénylő látogatók ellátásra felszerelve.

Vannak olyan  orvosok, akik részmunkaidőben itt rendelnek, és van egy elsősegély állomás. Van gyógyszertár, ahol általános,  recept nélküli vagy vényköteles gyógyszerek kaphatók.
Új esély a gyógyulásra!
Joao de Deus

Meditáció
Golgotavirág kapszula
Kristályágy
Ima háromszög
Szent vízesés
Áldott víz
Ima
Távgyógyítás
Áldott leves
A gyógyításról
Olvasnivalók
Főoldal
Vendégkönyv
Fotóalbum